Mycket som händer

Jo, sommarlovet är på ingång, jag har blivit blond igen :s, idag har jag tenta, campusfesten va helkul i lördags : D, imorn blir det myspys med Malin & Johänni, & nästa fredag har jag sista tentan för terminen.
Solen skiner btw, underbart väder, dock pågår min tenta från 14.00- 17.00 idag, surt! Jag har pluggit som en idiot, ändå känner jag mig helt nollställd i huvudet, trevlig känsla såhär 3 & en halv timme innan, wellwell får väll gå som det går.

Sedan tar jag bilen mot Bergvik, inhandlar jeans & lite dryck till morgondagen. Imorn ska jag & pappa måla förrådet innan det bär av till Johänni. Tänkte jag skulle få lite färg i samband med målningen.
På måndag flyttar båda Line & Elin in i sina nya, EGNA, lägenheter. Jag är väldigt uppspelt & glad för deras skull, men jag måste erkänna att jag känner mig lite avis.

Nej nu får jag ta & göra något, trevlig helg !


maj08


Torsdag

Tjuu !
Well, keefft väder ute, hade tänkt mig att steka i solen en dag som denna men icke. Istället blev det att göra ärenden i stan med paraply i högsta hugg, ovärt. Trots dom viktiga ärenden jag faktiskt åkte till stan för att göra, så slank en H&M kasse med hem : D. Nu inväntar jag Rickard som behövde rätta till frisyren & sedan bär det av till Elinbubbs som jag inte har träffat på EN HEL VECKA ! Why man ? Fett dåligt av oss.
Förövrigt längtar jag efter sommarn som vanligt, men nu är det värre än någonsin, jag drömmer om det på nätterna även, koom nångång. Jag har planer, stora planer, skulle va hemskt kul, jag ska få tummen ur & göra det här nu, pallar inte längre.
Jag är på ett ganska flummigt och okoncentrerat humör, märks möjligtvis, motivationen till viktigt pluggande är nere på noll, jag har sådana dagar ibland, jag får trösta mig med att jag faktiskt suttit & pluggat varenda kväll hela veckan hittills. Jag är värd en ledig kväll.

Utöver detta har jag inte så mycket mer att tillägga, är det någon som hört om detta "Get a gig" som hålls i Mariebergsskogen 29-30 maj ? Jag & Elin är småsugna på att joina, är det värt eller ?

Take care


Änkie, Jag & Maddz sälen09


Måndagmorgon



Soulja Boy Ft. Sammie - Kiss me Through the Phone

Weeell, tack vare Alex spelas den sönder i mina högtalare, i min mp3 OCH på min mobil just nu !
Jisses!


RSS 2.0