Förlåt

Jag har betett mig som ett svin mot otroligt många, först nu har jag insett att det faktiskt va mitt fel, jag gick inte in för att såra, jag lovar. Förlåt. Jag förstod aldrig, dom senaste månaderna har jag förändrats som person, kan se saker nu som jag inte såg förr. Jag vaknade plötsligt upp och förstod att människor faktiskt har känslor, & jag har ingen som helst rätt att trampa på dom. Det samvete som jag har nu har aldrig varit något jag kännt av tidigare, på något sätt förstod jag inte att det jag gjorde var fel. Jag förstod aldrig att alla tårar berodde på mig, & när jag ser det nu med nya ögon får jag sådana starka skuldkänslor.
Herregud förlåt för alla gånger jag sårat er, det var aldrig medvetet. Jag vet att man hört det där förr, men mina ord är ärliga, något inom mig gjorde att jag aldrig kunde känna, känna att det var helt åt helvete fel, jag kände aldrig dåligt samvete. Men jag förstår nu, & det är så sjukt hur jag kunde göra sådana saker.

"Träffar du emelie?! du har gett dig in på något du inte klarar av..."
Orden kom som ett slag i ansiktet.


image34

Var ner till stan med mami igår, trots värken i magen. Hittade äntligen en snygg vinterjacka.
Förövrigt går jag på tabletter just nu, var till sjukhuset i måndags, hade inte sovit på hela natten pga smärtor i magen, satt på sjukhuset i två timmar, men det var förgäves, dom hittade aldrig något fel. Istället fick jag en burk tabletter som gör att värken försvinner för en stund. Börjar bli bättre nu dock. Har bara satt i mig en idag än sålänge.


Niprone - I can´t find my way out
alltid min november...

Skrämmande sanning.

Läste ni om killen från karlstad som blev misshandlad med hammare ? Visst jag kände inte killen men så ruggigt hemskt tycker jag det är iallafall, hur har man psyke till att göra så ? Hörde nyss låten några killar hade gjort till honom, måste tillägga att det va bland det vackraste jag hört.
En tanke går till hans familj & vänner.

Förövrigt har helgen varit lugn, Christoffer & jag var ner till stan igår & hyrde film, har haft en riktig myshelg : )
Var med mami till bergvik i fredags med, inhandlade mössa & strumpbyxor.

Ser dock fram emot nästa helg som går i alkoholens tecken, var riktigt länge sedan som man va ute & skaka rumpa tills man stupade i säng med skavsår efter för höga klackar & sömniga ögon. Självklart står Elin vid min sida på lördag som alla kvällar i somras : D Att bro på det längtar jag efter sommar. Dock har jag inget mer sommarlov, hittade en mapp full med bilder från sommrar förr. Satte hjärnan i tankar och minnen rullade upp, underbara stunder. Livet har gått så fort förbi, vad mycke man har hunnit med ändå. Sommrarna med Linda & Line 01-02 känns som igår, ändå var man så liten då. Man växte upp för fort.

image32 

Så små vintern 2001, Hans, Linda, Greger, Line, Micke, Walle, Jag & Ludde. Kind of cute ; )




I can do this...

Jag kan ändra på mig & min inställning, jag kan & jag vill, dags & växa upp. Går inte & leva såhär resten av mitt liv, jag är snart 20 år.

Du kommer alltid ha en stor del av mitt hjärta trots att vi växt ifrån varandra, gått åt olika håll. Du fick mig att se livet på ett annat sätt. Uppskatta små stunder av lycka. Innan jag träffade dig visste jag ingenting, jag trodde jag visste allt, hur saker & ting går till väga där ute. Du visade mig sådant jag aldrig hade sett innan, både på gott & ont. Lärde mig att leva varje dag fullt ut, att inte låta människor få trampa ner mig, tillsammans med dig växte jag & blev starkare. Jag är en helt annan person idag tack vare dig, du fick mig att sikta på ett mål & nå dit, inte nöje mig med det näst bästa. Jag kan se tillbaka på alla dagar med ett leende på läpparna, dom värmer mitt hjärta än i dag, jag avgudar dig, beundrar din styrka & vilja. Hur du kunde få varje dag till något extra, alla sommarkvällar till alldeles underbara. Aldrig ska jag glömma dig vännen


Idag hade jag & Johanna förbannat tråkigt i salongen, Johanna fick, trots alla mina protester, lägga i en rosa slinga i min lugg. Den blir dock inte långvarig, tippar på att den är blond innan helgen ; )
Hårvisning på Bluemoon Bar klockan halv 8, det va grymt kul, mycket folk & fruktansvärt snygga frisyrer, speciellt killarnas, blir & prova på lillbrorsan.


image31


Vi klarar det här älskling...


KalltKalltKallt

Det är fruktansvärt kallt i hela mitt hus, jag har sprungit runt som en dåre & vridit på varenda element i bott, har dock inte kännt av någon värme än :s
Idag fick jag sova lite längre, uppskattat, sen väcktes jag av att mami knackade på fönstret & hade glömt sina nycklar, för ovanlighetens skull :p bra vilsen du mamma, hih.
Klockan 11.05 ska jag ta bussen ner till stan, min klass ska se musikalen "The wedding singer", den verkar grymt söt faktiskt. Funderar på & krypa ner i sängen ett tag till nu.

Jag ser fram emot Halloween, när är det ens ? :s dags & kolla upp, då blir det utgång med flickorna från klassen, haha helt sjukt kul är det & festa ihop med dom, den ena värre än den andra :p
men ikväll ska jag träffa den största & bästa tryggheten i mitt liv, Elin älskling, när allting ibland har brakat sönder runt omkring har hon stått där lika stabil & hel som alltid & hållt hårt i mig för att jag inte ska falla.
Jag älskar henne.

 <3 Länge, länge sen, från den korta tiden jag var mörkhårig :p

Old pics.

 våren06   januari05

  balen 04   Jag&Malin sommar04

Nu kryper mörkret på allt mer, inte långt kvar tills den första snön faller,
precis som då, alla andra gånger.
Jag saknar !

RSS 2.0