I fell in love...

Vi levde våra liv, du i sandviken & jag i karlstad, utan någon aning om att den andra personen i fråga ens existerade. I många år, så en dag fick vi kontakt med varandra, någonting fick våra vägar att mötas & bilda en gemensam. För ett år sedan va jag bara ett namn på din msn lista. Jag har aldrig trott på kärlek så, över internet & jag va skeptisk i början, det vet jag att du också va, men något fick oss att chansa. Ett år senare träffades vi & det fanns ingen tvekan, det här var meningen. Den 22 juni blev alla ord, verklighet.
Fortfarande lever vi våra liv ifrån varandra, men nu är du endel av mitt.

På nätterna ligger jag & kramar min kudde & önskar det vore du, nu kommer det bli jobbigt framöver & antagligen ses vi bara på helger men skulle jag låta det förstöra & gå min väg skulle jag ångra det för resten av mitt liv, därför vill jag försöka.

du är det bästa som finns Christoffer Backman.


Det går mot höst...

sommaren 07 är snart över, nu kommer alla kalla kvällar med regn & blåst.
Men jag har ändå alltid tyckt hösten varit så förbannat mysig : D
Speciellt om man har någon speciell att dela den med, ligga nergosad under täcket med släckta ljus & höra regnet smattra mot rutan. ^^

Ikväll ska jag & elin ut hade vi tänkt, frågan är bara hur det kommer gå med min jävla förskylning, hatar & va de. Jag ser förjävlig ut :p haha, röd näsa, ruffsig i håret, & tårarna bara rinner för jag nyser hela tiden, usch.
ah vi går se hur det går, BYE

Distansförhållande?

Jag va en av alla dom som hade åsikterna "hur i helvete vill & orkar man va tillsammans med någon som bor så långt bort?"
Hm, jadu nu kan jag se mig själv i ögonen & ställa mig just den frågan, jag satt på bussen hem förut & försökte komma fram till varför det blev som det blev. Det här är mitt svar:
Jag är en sån person som går & dagdrömmer, om allt mellan himmel & jord, oftast om lycklig kärlek som varar livet ut, hur töntigt som helst men så äre :p jag tror jag är lite sådär kär i kärleken eller va man säger.
Så där går jag om dagarna, drömmer mig bort i min egna lilla värld ungefär, har gjort i alla år, men så satt jag där på bussen i Karlskoga & väntade på att den skulle köra vidare när jag kom på att jag inte drömt mig bort på det där sättet på flera veckor, hm ?! :s whats happening ? Och jag kom fram till att jag lever mitt i mina drömmar just nu, att allt känns så rätt & att verkligheten just nu är så mycke bättre än mina dagdrömmar, tack vare honom ! Därför väljer jag att lägga mina åsikter åt sidan & ge det här en chans. För är det såhär det känns när man är hög på livet, så vill jag inte byta bort det mot något i världen.

Bra svar det där tycker jag : ) haha, BYE

image19 vackrast <3

Deep inside.

Jag skulle vilja skriva av mig allt, här & nu. Men jag vet inte vart jag ska börja, det finns så mycke. Känslor hit & dit, saker som gör mig orolig trots att jag har hört att det inte är någonting & lägga energi på. Va svårt det är att lita på personer faktiskt, man har varit med om som mycket som får en & tvivla på dom flesta.
Jag litar på mina närmaste, det gör jag. Men det finns ingen, & har aldrig funnits någon som jag öppnar mig helt för, så som jag öppnar mig för Elin. Hon kan mig utan & innantill, hon kan se på mig när jag är ledsen trots att ingen annan gör det. Många tror jag är så iskall, att känslor inte existerar inom mig, men jag är bara så fruktansvärt dålig på & visa det. Skriva kan jag, skulle kunna skriva en hel bok om hur mycket jag tycker om en person.
Men när det kommer till & visa det, så tar det tvärstopp. Varför egentligen ? ;s
Jag vet ju själv hur jag alltid vill känna mig älskad, då är det väll klart att personen ifråga också vill göra det, så vad är det som är så svårt ?
Jo, när man väl öppnat sig & folk runt omkring förstår att man är mänsklig så blir man plötsligt så förbannat sårbar, man känner sig utblottad. & minsta lilla slag kan krossa en, rakt av. Så genom att jag sett personer i min närhet bli sårade om & om igen har jag liksom hållt allt inom mig, så när det väl kommer in någon speciell i mitt liv & den personen sätter sår i mig & min själ, har han/hon inte en susning om det, vilket får mig & må bättre ;s knäppt men sant.

Men Elin vet, hon vet alltid, jag behöver inte säga ett ord, hon behöver bara se på mig, henne är jag fruktansvärt sårbar för. Men då vet jag också att hon aldrig skulle göra mig illa, när hon ser på mig & säger att hon aldrig skulle ljuga för mig, så känns det så äkta. Det går inte & beskriva, jag tvivlar inte en sekund på att det hon säger är sant.

Nyvaken

Härlig morgon, med fint väder. Så det blir sola & bada idag : )
Senare ska jag & klippa Linneas mamma, & efter det blir det en mysig grillkväll hos Johanna.
Inte långt kvar till Göteborg nu, på lördag åker vi jag & elin, vi fixade hotelrum på
Scandic Opalen, ser verkligen fram emot & få komma iväg lite, & speciellt med den jag älskar mest av allt <3

Känslor just nu:
Det känns så bra, & så rätt. När jag hör din röst, & vet att snart kommer jag vakna upp bredvid dig igen, då vet jag att det är precis såhär jag vill ha det. Visst saknar jag dig otroligt när vi är långt ifrån varandra, men dom gånger jag spenderar med dig gör det värt varenda sekund av längtan & saknad.
Du är allt!



BYE

RSS 2.0