Min ögonsten

Min dator la av för några dagar sedan, den klarade inte längre av hur vårdslös jag var mot den när jag oftast stängde av på knappen istället för att trycka avsluta på skärmen (vilket pappa lärt mig är BIG NO), när jag sparade precis allt vilket gjorde att jag hade bilder kvar så långt tillbaka som 2002 & det har Christoffer sagt att det funkar inte utan man måste såkallat omformatera datorn emellanåt, & inte nog med det så tryckte jag på varenda tangent som fanns (ja jag rent utsagt la mig på tangentbordet) om datorn fick för sig att hänga sig. Så tillslut blev det för mycket och den kolapsade. Papi, duktig som han är, lyckades få igång den igen men jag va tvungen att ta bort det mesta jag hade liggandes. Lite sorgligt faktiskt, menmen. Idag märkte jag dessutom att min msnikon är totalt borta och jag har ingen ork till att ladda ner det igen, vilket gör att jag kommer nog inte va inne på msn igen på typ, resten av mitt liv? Ville bara göra er informerade.

 
Nu ska jag ta hand om min kära dator, den har varit med i många år & många fler ska det bli.

Nu ska jag till pappas jobb och sola, hade tänkt få lite färg på benen innan jag drar på mig kjolen som är klädesplagget ikväll. Jag tror jag kommer ha riktigt kul ikväll.
Förövrigt har det varit en jobbig natt, en panik som övergår i tårar och jag känner att jag inte har någon kontroll över någonting längre.


Baby är en slappis               

latare får man leta efter



At last...

Den här dagen har varit helt åt helvete, precis allt jag har tagit mig för har gått fel. Redan imorse när jag slog upp ögonen klockan 06.00 visste jag att det vore lika bra att vända sig om för att somna om igen, men jag pallrade mig iväg till jobbet otroligt trött och sliten i hela kroppen. Den här veckan har varit tuff då det bara är jag & Chrille på lagret, hinner inte sitta ner mer än på lunchen. Bättre blir det inte då jag förra veckan vande mig vid Christoffers närhet om nätterna & nu inte kan somna eftersom det känns så ensamt, det har resulterat i högst 5 timmars sömn varje natt. Men nu är en efterlängtad fredag äntligen här och jag ska ladda upp mina krafter igen, därför blev jag hemma ikväll trots att resten av Karlstad är ute i vimlet.
Imorn, då ska det klippas på dagen & tjäna lite extra pengar. Sedan ska jag även hinna sola för att bättre på brännan innan kvällen, då bär det av utåt. Jag ser fram emot det grymt mycket, tillsammans med Linda, Line & Elin ska jag äntligen få koppla bort vardagen & känna av att det är sommar.
Har glömt och nämna att jag faktiskt klarade teoriprovet, och att jag dessutom gjorde halkbanan i onsdags. Nu återstår endast uppkörningen och får man tro min körskolelärare rätt kommer det gå fortare än väntat.

Allt börjar äntligen ordna upp sig, tro mig jag vet att jag varit så jäkla självisk den senaste tiden. Jag har blankt struntat i att människor runt omkring också har känslor, & jag kan faktiskt inte förklara riktigt varför det blev som det blev. När jag tillslut insåg fakta & äntligen öppnade ögonen för att se sanningen slogs jag av en panikångest som inte går att beskriva, & för att ställa allt till rätta struntade jag i människors känslor och tänkte bara på mig själv. Men jag menar allvar när jag säger att hade jag kunnat göra det ogjort så skulle jag det, för jag rent utsagt hatar mig själv för att jag lät det gå såhär långt, för att jag överhuvudtaget lät det hända. Men någon tyckte jag var värd en andra chans, & jag kommer ta vara på den. När jag är tillsammans med honom finns inga tvivel i världen, inget på denna jord är värt att förlora honom för. Det har jag insett nu, trots att vägen dit var alldeles för lång & svår. De senaste månaderna har bara bestått av tårar, panik & oro, nu känns allt bra igen för första gången på länge. Jag mår otroligt bra, äntligen.


Changes

Första dagen på sommarjobbet har gått som på räls, jag & Chrille har slitit som få och jag har fått prata i telefon mest hela tiden så vem kan klaga ? Dock vore det kanske trevligare om samtalen innehöll mer än diskussioner om olika maskindelskombinationer som jag inte fattar ett jota av, trots det har de satt mig på telefon att ta emot beställningar, vilka klappträn. Nu är jag hemma, slut i hela kroppen och med en pulserande mörkblå stortå då jag tappade ett kullager där tidigare idag. Nu ska jag snart sätta saxen i kusins pojkväns hår och sedan bär det av för att umgås med Linda som jag saknar nått så otroligt.
De senaste dagarna har jag tillbringat i Sandviken nämligen. På midsommar var vi och hälsade på hans familj & släkt i deras sommarstuga, & trots regn och blåst lurade baby upp mig på en tur med vattenskotern. Med ett stadigt grepp om hans midja bar det av, livrädd var jag (helvete va fjompig jag är) men samtidigt kunde jag inte sluta skratta, det va en upplevelse, fett kul. Dock gjorde kylan sitt och dagen efter vaknade Christoffer upp med en väldig förskylning. Igår satte jag återigen mina fötter hemma i Karlstad igen, redo att ta tag i 3 veckors jobb på momentums lager, som telefonansvarig.



Förövrigt har veckan varit en enda helvetesberg- & dalbana. Jag är glad att den är över, att allt är sagt & att alla lögner har kommit fram, nu börjar vi om på ruta ett. Människor runt omkring har försökt förstöra, men jag tänker inte låta någon lyckas. Mycket skit har jag fått ta den här veckan, & jag är värd i princip allt efter hur jag betett mig, men nu har jag fått nog för det har gått för långt. Mitt tålamod har nått sin gräns, inte ens jag är värd såhär mycket elaka ord och kommentarer. Jag har tagit ansvar för vad jag gjort, sagt förlåt & bett att få börja om, den som slänger ur sig ett enda litet jäkla ord till kommer få ångra det hundra gånger om, tro mig. Mycket kan jag ta, men nu pallar jag inte mer.
Jag är vaken nu, & jag vet vad jag vill. Tro mig Christoffer.


Längtan

Allt står inte rätt till, det är som en jäkla berg-&dalbana, bra och dåligt om vartannat. Men hjärtat slår ändå en extra slag när jag vet att det är nära, jag kan inte hjälpa det men jag kan inte släppa dig helt.
" - Ni är fan inte bra för varandra alltså, stör er på varandra, tål inte varandra & bråkar jämt. Men det är något som gör att ni ändå inte kan släppa varandra, ni kan inte gå vidare, & ni är så fruktansvärt fina ihop"
Det smartaste jag hört någon säga. Nu är han påväg, & jag är som ett barn på julafton.




Nightcore- Will my heart survive
Alpha Blondy - When I need you

                                                                                                                                       Förlåt...

Student08

Helvete, det är över. Hela dagen igår var fullspeckad från morgon till kväll, champangefrukost, studentfoto, middag i skolan, utspringning från skolan, åka bil genom stan, äta med släkt och party med tjejerna. Det var inte förrän klockan 3.00 inatt när jag stod vid gamla stenbron själv och väntade på att min bror skulle komma & hämta mig, inte förrän då när när lugnet hade lagt sig i Karlstad och solen tittade upp långt bort bakom alla höghusen för att möta en ny dag, inte förrän då insåg jag vad detta faktiskt innebar, nu var det över.
Igår, klockan 6.00 ringde väckarklockan, det blev make, på med den vita klänningen och locka håret. Sedan, fortfarande otroligt ovaken, bar det av till Hanna för champandefrukost med klassen. Jordgubbar, godis, champange, cider och öl roade vi oss med innan klockan slog halv 9 & vi drog oss mot skolan. Betyg blev utdelade, måste säga att jag blev mäkta stolt över mig själv, presenter byttes, lärarna pratade och sedan tog vi studentfoto. Vidare mot middag i matsalen med resten av klasserna, underhållning och musik bjöds det på, tårar rann på de flestas kinder men faktiskt inte på mina, jag lyckades hålla mig. Men så sades det i högtalarna "det här är er sista skolavslutning, & vad är väll en skolavslutning utan Den Blomstertid nu kommer?", & då sprack det, Emelie tog min hand och det gjorde fasiken inte saken bättre, jag grinade så jag inte fick ur mig ett ord men mitt i alla tårar log jag ändå. Måste sett förjävligt ut. Men sedan sprang vi ut från skolan till musik från en orkester, hela himlen var fylld av blå/gula ballonger & utanför stod familj och släkt för att ta emot en. Efter kramar och massa blomutdelning slog vi oss ner i bilen pappa hade lånat, jag, Johänni, Ankie & Madde. Vi skrek och vi sjöng där vi, tillsammans med flera tusen andra bilar fulla med studenter, tog oss fram emot stan. Men efter två timmar fick vi nog och begav oss hemmåt för att äta smörgåstårta. Elin, Linda & Line dök upp hemma hos mig och grattade <3. Halv 9 bar det åter av mot stan och nu skulle vi få en kväll vi sent skulle glömma. Nöjesfabriken stod på schemat och jag överdriver inte när jag säger att man fick stå i kö över en timme för att komma in. Men det var värt varenda minut för så mycket folk, så mycket kända ansikten, så mycket studenter & så kul har jag aldrig haft på en utekväll tror jag. Men det var alltså inte förrän inatt, när jag insåg att det tydligen inte gick några nattbussar så jag ringde min bror, & jag stod där själv i ett återigen ödsligt Karlstad som jag insåg att jag aldrig igen kommer sätta min fot i nobelgymnasiets skolsalar, att HVFR3 inte existerar som en klass längre, & då brast det. Det var blandade känslor, sorg, rädsla, glädje, ja allt kom på en och samma gång. Fan va jag kommer sakna er!


Kramkalas på skolgården (jag i vit klänning med rosa band)


Dagen efter balen.

"Vad är väll en bal på slottet?", jo helt jäkla underbart. Jag hade så förbannat kul igår så man måste nästan ha varit där för att förstå. Alla var så otroligt fina och stämningen var verkligen speciell.
Igår, klockan halv 8 rullade jag ner till trafikskolan, trots min lediga dag hade jag lyckats boka in en körlektion redan klockan 8.00. Landsvägskörning stod på schemat och det var kul att äntligen få gasa på lite efter all 30 körning i stan. Sedan bar det av hemmåt för att få sova någon timme till, passade på att lägga mig i solariumet för att bättre på brännan en sista gång innan balen. Men vilan blev inte långvarig för snart var mami hemma och vi var tvugna att sätta igång med hår, naglar och smink direkt. Något stressad var jag då vi skulle ner till Kiwi foto halv fyra och knäppa bilder och självklart, trots att det jag inte kännt av det varken igår eller idag, gjorde stressen att magvärken kom tillbaka. Typiskt, kunde knappt andas där ett tag, & ännu mindre stå upprätt, korten var jobbiga att ta men väl hemma igen fick jag en break & andas ut lite. När det sedan var dags att bege sig ner till CCC hade värken släppt och nu såg jag bara väldigt mycket fram emot kvällen. När vi rullade in utanför CCC var det tjockt med människor överallt, solen stod högt på himlen och alla var så fruktansvärt vackra. Jag tog några bilder med min klass innan det bar av inåt för välkomstdrink och balen kunde dra igår. Som sagt, något av det roligaste jag gjort, tråkigt att det redan är över för kunde jag skulle jag göra det all over again.



 (klicka för större bild) Madde, Emelie, Ingela, Malin, Johänni, Ankie, Jag & Erika, alla mina bästa genom dom här tre åren.

 Sälen 08, järngänget <3

 Med Klarälven & gamla stenbron i bakgrunden

Tack för en underbar kväll, jag älskar er. Nu tar vi nya tag mot studenten på torsdag.


Hemska natt

Igår morse vaknade jag upp, illamående med huvudvärk och ont i halsen. Jag trodde självklart att det var alkoholen dagen innan som fick mig att må som jag gjorde, men fick sen reda på att det bara var en liten del av det. Fick inte i mig någon frukost alls, jag tog mig in mot stan och kände att jag ändå var tvungen att få i mig någonting för att illamåendet skulle gå över & lyckades runt 2 tiden trycka i mig en hamburgare med pommesfrites på Kenneths. Skakig i kroppen orkade jag ändå pallra mig iväg till trafikskolan för att plugga teori. Väl hemma var jag helt utmattad och kvällen bestod mest av sängliggande och en fruktansvärd smärta i magen. Under natten lyckades jag inte sova många timmar & när jag sedan vaknade upp tidigt imorse vek jag mig nästan dubbel av värken som hade blivit ännu värre. Morfars söta tant Ingegerd kom förbi och konstaterade att jag bestämt hade åkt på magkatarr. Förutom stress trodde hon det mestadels berodde på att jag äter dåligt och oregelbundet, med hjälp av några stora tabletter som smakar papper skulle det lindra det onda några timmar åt gången. Efter en ordentlig frukost fick jag lite extra krafter och tog mig iväg till skolan för att hämta några viktiga papper, men resten av dagen bestod av vila i solen. Självklart somnade jag och vaknade någon timme senare med sönderbrända axlar. Framåt eftermiddagen kände jag mig ändå bättre och orkade inte längre ligga hemma utan tog mig ut för att se vad resten av sommarKarlstad hade för sig. För herregud vilket underbart väder vi har, låt detta hålla i sig. Jag fixade mig iordning lite och styrde mot Bergvik för att strosa runt i några affärer, hälsade även på älsklingsElin på Kappahl. Efter det bar det av till Marika för att färga hennes hår, färgen hamnade lite överallt där den inte skulle hamna och det resulterade i en stor, brun fläck på min vänsterfot som vägrar gå bort.
Kvällen mestod sedan mest av att hjälpa Marika tanka & tvätta bilen. Ett & annat telefonsamtal fick jag, av den sorten jag verkligen inte hade väntat mig. Jag vet inte om det var alkoholen i dig som talade men jag försöker verkligen att ställa allt till rätta, trots det är ingenting bra nog för dig, snälla gör inte såhär.
Imorn, nationaldagen och det betyder i mångas fall, & oftast även mitt, lite festande tillsammans med dom närmsta. Men imorn består till största sannolikhet inte av alkohol, jag måste börja ta hand om min mage nu.

Förövrigt har det hänt ganska mycket på sista tiden, i helgen var jag och hälsade på i Sandviken. Första gången jag träffade Christoffer på fem månader, jag måste säga att det var efterlängtat. På lördagen var vi ut till hans stuga och åt mat tillsammans med hans mamma, pappa, lillasyster & storebror, dom välkomnar en alltid med öppna armar och jag har saknat dom något så fruktansvärt.

På måndag har vi balen och på torsdag tar jag studenten, äntligen.


RSS 2.0