Förskyld... Igen!

ÅÅ, pallar inte. Huvudet är tungt & hela kroppen känns hängig, inte kul alls. Har jobbat idag 09.00-18.00, gjorde inte saken bättre för nu är jag ännu värre än när jag vaknade imorse. Mami & jag har nyss blandat oss en riktigt vitaminkick, vi slängde ner yoghurt & massa frukt & jordgubbar i mixern, gott & nyttigt! Pappa har även bjudit mig på ett glas whisky, enligt han hjälper whisky mot alla slags sjukdomar :p haha.
Imorn blir det jobb igen, antagligen samma tider. Imorn kommer också en efterlängtad lön som är riktigt hyffsad den här månaden, och det första jag ska göra av med pengar på är en mysig lunch med Line på stan imorn tänkte jag. Ska lägga undan pengar till nyår också, för som det ser ut nu firas den inte i Karlstad i år.

Jag ska inta soffan nu, får nog bli sängen snart.




Btw, Jag är sjukt taggad till Takida!!!


Måndag, ny vecka

Har jobbat idag också 08.45-17.15. Dagarna går så fort, finns endel & göra och att alla runtomkring är helt otroligt underbara människor gör bara saken bättre. Idag var jag, Robin, Viktor & Kenny iväg till lilla sicilien och köpte lunch, fan va god kycklingsallad, rekommenderas starkt.
Imorn är jag ledig, kommer kännas konstigt att inte behöva gå upp. Visst är det skönt med sovmorgon, men känner att jag kommer bli sjukt rastlös :p. Så jag har faktiskt skrivit en lista med saker som jag ska fixa imorn, mitt CV (som faktiskt ser ganska bedrövligt ut), fylla i massa papper, sortera papper i mina nyinköpta pärmar från IKEA, ringa min jobbcoach, städa ur min garderob & lämna in mina stövlar på omklackning.
Onsdag blir det jobb igen, fast då på Norstat mellan 16-21. Skulle hellre jobba dagtid. Menmen.

Jag är sjukt taggad inför Halloween, så när lönen kommer ska jag & Line ut på stan och fixa Halloweenkläder, vi har lite funderingar över vad vi ska klä ut oss till.

Aja, ikväll blir det lugnt, ska nog tanka hem en film eller något, men först promenad.


Haha, tråkigt på G i lördags!


Tur att det finns tekniska människor.

Jadu alldeles nyss försökte jag faktiskt fixa iordning min blogg, HELT SJÄLV dessutom. Gick inte som planerat, jag är totalt lost när det kommer till stilmallar & koder hit och dit. Så i några minuter såg min blogg ut som ett kaos, haha! Vet inte om det var någon som hann och se. Men i vilket fall så hittade jag tillslut hjälp http://designandmakeup.se/category/gratis-design.html. Hur bra som helst och tog mig endast nån minut att fixa ett rent kaos till något snyggt. På min dator så visas dock mina inlägg på sidan längst ner, förstår ni va jag menar? Dom ska ju vara högre upp. Pallar dock inte krångla nå mer. Har bättre saker för mig :p. PÄJS


Lördag & Helg

Jag fick jobba över igår ändå, men det gjorde ingenting. Så 17.30 fick jag & Line lite bråttom mot bolaget för att hinna köpa cider innan det stängde. Sedan bar det hem till Line för att krypa i mjukisbyxor, äta fläskfilé, ta några öl & se på Idol. Skönt slut på en hektisk vecka. Efter Idol såg vi även på film, Ingen kan älska som vi. Kärleksfilm ofc, fin som fan ; ). 
Imorse gick jag upp tidigt för att köra mami & pappa till tåget, dom ska till Stockholm och se på Brolle Jr, är det Boddy Holly musikalen heter? I vilket fall sover dom på hotell där inatt & kommer hem igen imornkväll. & lillebror är i Skövde med sin Ekonomiklass, såpp här sitter jag själv. Nu går det väll bra, men jag tycker inte om och sova i ett hus, själv! Haha, mörkrädd? Nja kanske lite. Så jag tror att jag sover ihop med min särbo inatt.
Nu har jag i vilket fall nyss kommit hem från stan där jag fixat lite grejer, blir att ta en promenad nu & sen fixa sig iordning innan min särbo steger in här med alkohol i högsta hugg. Då blir det Buzz och lite gott, sen förkrök hos Bäni, & tillsist Nöjesfabriken. Lääänge sen man var där så det ska bli kul, är riktigt taggad på en utekväll på dansgolvet.
Förövrigt är det ett väldigt tjat om pälsar hit&dit nu för tiden, jag skulle aldrig sätta på mig päls, INTE ENS FEJK! Jag tycker inte det är speciellt vackert, modernt måhända men inte okej. Om man vill ha hår på kroppen kan man lika gärna sluta raka benen istället? Haha, så ser jag på det. Men det är inget jag bryr mig speciellt mycket om, upp till var & en.

Weeellweell, nu ska jag röra mig utåt, ha en trevlig lördag! Seeya

 
Låt från filmen Ingen kan älska som vi

                                           
                                                                           


Torsdag

Riktigt kass uppdatering, MEN det har en orsak! Jag har nämligen jobbat ca38 timmar på 3 dagar, 08.15-21.00 tisdag, onsdag & torsdag.
Har liksom inte pallat annat än att inta sängen såfort jag kommit hem på kvällen. Imorn jobbar jag 7 timmar, men sen är det helg. Dock klagar jag inte alls, jag har tyckt om dom här dagarna skarpt ; )!
Imornkväll ska jag & Line äta god mat, titta på Idol & sen även film. Hur mysigt låter inte det?
Aja i vilket fall ska jag se till att komma i säng nu, får bli en längre update imorn. Sleeeep tight! Tjao


Sakna

 


Inlägg 2

Nu ska jag & Line strax pallra oss iväg till jobbet, sliten som fan en söndag så jag pallade inte annat än mjukisbyxor, gul t-shirt och min rosa MJUKA halsduk. Orkade inte ens borsta håret, weeellweell!



Jag har några minuter till övers så jag fördriver tiden här. Japp, igår va iallafall en underbart fin dag. Först var vi i kyrkan, & inte ett öga var torrt. Sedan åkte vi vidare till en lokal mitt inne i skogen ungefär, så där lekte vi lekar, lärde känna varandra, åt god mat, dansade & lyssnade på liveband. Martina va fin som fan, och man märkte hela tiden hur Gustav & Martina avgudar varandra. Dom har funnit rätt, precis så som det ska vara. Glad för deras skull : ).
Runt halv 2 tiden inatt var vi påväg hem. Jag körde medan resten av familj satt & halvsov, svårt & hitta med massa grusväger och kurvar så blev tvungen till att sätta på GPSen tillslut. Väl hemma i sängen slocknade jag direkt.
Nu idag har jag städat i mitt rum, det behövdes! Sen har jag sett "Taking the stage" på MTV, antar det kommer bli nya programmet som jag nöter sönder. Aja i vilket fall blir det jobb nu som sagt, ha en bra söndag!


Slut på helgen

Jag har fett bråttom till jobbet så hinner inte skriver någonting, men lägger in bilder från bröllopet ikväll : ). Det var iallafall underbart fint, det är sjukt att två människor kan vara så skapade för varandra.
Under tiden får ni lyssna på den här & njuta av sista lediga dagen innan en ny vecka dra igång. Take care!





Sjukt fina tillsammans!


Bröllopsfixarn!

Idag var det alltså Fredag & helg, det märktes på torget förut när jag & Line stegade ut från jobbet. Det dunkade skön partymusik på hela torget. Jag & Line konstaterade att dom hade haft någon bmxuppvisning där eller något. Nu efter jobbet har jag druckit vin, ätit ost&kex och sett på Idol med mami & pappa. Myskväll som heter duga. Antar det blir sängen nu eftersom jag ska upp waaay to early imorn för att vara lördag, jag & Bäni ska nämligen fixa min kusins & hennes tärnas bröllopsfrisyrer, Spännande!
Efter det blir det att fixa till sig själv lite snabbt & dra upp mot Olsäter, känner på mig att det kommer bli en härlig Lördag.

Fett taggade blev jag & Line förut iallafall, då va vi bra sugna på att dra på oss partykläderna och följa med resten av Karlstad ut & dansa gärnet på dansgolven. Menmen, pallar inte va sliten imorn så det får vänta. Det kommer fler helger : )


Helgens skönaste låt är iallafall denna,
I mina högtalare går den om och om igen!

Nu ska jag sova, Ha en bra kväll. PÄJS!

PS. Det ska tilläggas att det var tack vare Jerrka jag fick in det här youtubeklippet, Tack brysch! Det är tur att du orkar med mig & mitt otekniska jag på msn klockan 00.30 mitt i natten : D F.L.Y!


Skön dag idag.

Det har vart strålande solsken hela dagen, trots att det har blåst som satan har det varit bra ändå.
Japp jag gick & la mig ganska sent inatt som sagt, tog ett tag innan jag somnade men det spelade ju ingen roll eftersom jag kunde sova länge imorse. Vilket jag inte gjorde! 07.30 slog jag upp ögonen, pigg som aldrig förr, lite irriterande eftersom jag visste att jag skulle vara helt slut senare på dagen. Menmen.
Idag har jag varit iväg till min jobbcoach på möte, duktig är han absolut. Men Line håller med mig om att han är lite sliskig :p. Sedan bar det iväg till badhuset där jag mötte upp Line & Nettan för att sola, så jag fick mig en powernap i solariumet vilket behövdes.
Efter det har jag klippt pappa inför min kusins bröllop på lördag & sen tittade jag och mami på bonde söker fru. Man blir glad av det programmet, jag & mami brukar säga att det är "ett mysigt program".
Nu på kvällskvisten tog jag mig en promenad innan det var dags för sängen.


Annars kan jag tycka det är svårt & köpa skor på internet, & dom va lite stora, men med en extra sula i satt dom perfekt. Dumt nog blev ju mina ben typ 90% av bilden, men aja.

Resten av veckan då, ja imorn är det möte på arbetsförmedlingen, fick ett mejl idag om att jag antagligen inte borde vara inskriven längre eftersom jag jobbar mer nu.
Fredag & Söndag ska jag jobba, & Lördag ska min kusin gifta sig : ) uppe i Olsäter någonstans har jag för mig, det är fint däruppe. 115 personer inbjudna, jag är nykter och kör så antagligen får jag köra åtminstone hälften av gästerna tillbaka till Karlstad senare på natten. Jag får bränna bra skivor till dess så jag orkar hålla mig vaken.

Time to sleeep, Take care!


Mitt i natten!

Nu är klockan 01.07 & jag är totalt klarvaken, härligt. Jag har försökt sova men inte lyckats, helst skulle jag vilja ta en promenad för att rensa tankarna lite. Kanske skulle vara en bra idé. Dock skulle min kära far inte släppa ut mig på kronoparken vid den här tiden, & absolut inte själv. Jag och alla som känner honom vet att han är väldigt överbeskyddande och tror jag är liten fortfarande. JAG ÄR 21 ÅR, när ska han inse?
På tal om liten så hade jag ett smått irriterande samtal på jobbet förut:

Tanten: "Men lilla vännen får du verkligen jobba du?"
Jag:
"Ja, hm varför inte?"
Tanten:
"Hur gammal är du?"
Jag:
"Jag är 21"
Tanten: "Jaha, nämen förlåt. Jag tyckte du lät som 14"

Jamen tack för den! Ja Christoffer jag vet att du antagligen sitter bakom skärmen och garvar just nu & känner att jag har fått bevis på att du har rätt, men nej! Jag låter förhelvete inte liten. :p
Weeell, utöver att jag verkar vara överdrivet aggressiv idag, vilket har berott på ganska mycket, så har dagen varit ganska okej. Jag har fått hem mina skor & mitt linne, + att jag vart iväg till stan och köpt en vinterjacka. Så nu va det fixat. Efter det har jag jobbat några timmar, & nu försöker jag som sagt sova, vilket inte verkar hända än på ett tag. Tur att jag inte behöver upp tidigt imorn.

Btw, häromdagen satt vi & snackade om vilken låt en kille skulle sjunga för att vi skulle smälta totalt. Jag kom inte på någon då, men nu har jag det. Jason Mraz - I´m Yours, ganska uttjatad låt men skulle någon spela den live på gitarr & sjunga, helst bra :p, så skulle jag nog vara totalt såld sen.

Men detta obetydelsefulla snack jag håller på med just nu beror på min rastlöshet, kanske ska springa några varv runt huset så jag somnar sen. SLEEEP TIGHT !




Nu var det fredag igen

Herregud va veckorna går fort.
Igår ramlade jag in genom dörren 21.30 efter 12,5 timmars arbete. Jag va helt slutkörd så jag stupade i säng direkt, runt 12 inatt ringde Christoffer och väckte mig, jäkla nattuggla!!! :p Men det va mys och prata en stund.
Sen slocknade jag igen och slog inte upp ögonen förrän 10.30 imorse, fullt utvilad.
Idag, eftersom jag sprungit runt på stan i flera dagar och letat höstskor, utan resultat!!, bestämde jag mig för att köra den lata stilen och shoppa på internet. Snabbt & smidigt, och det finns mycket att välja på.

 
Så dom här dimper ner hos mig nästa vecka, värt! Alla storlekar var slut i princip, utom 36or, tur man har små fötter. När jag ändå var igång klickade jag hem ett vitt baslinne med spets också.

Nu ska jag snart laga mat och sen röra mig mot stan för ett jobbpass 16-20, sen blir det en lugn kväll framför tvn, precis som förra helgen. Vart tog allt partysug vi hade förr vägen? Då kunde man vara ute varje fredag & lördag, och varför inte köra även på en onsdag emellanåt? Dagen efter var man lika frisk och kry igen, redo för nya tag.
Nu orkar jag inte, fan va gamla vi börjar bli :p.

Weell, ha en bra dag, Tja

                                                                   "När livet sviker är det bra att vara två..."


RSS 2.0