Arg som ett bi...

Vilken hemsk dag, fruktansvärd. Jag vaknade & kände mig precis som vanligt men dagen började som så att jag stod & väntade på bussen, i tid för engångskull (slapp till och med springa), men när bussen kommer har jag inget busskort & ingen plånbok med mig. Det var bara att vända & knata hemmåt, då bussarna går sällan härifrån var det ingen idé att ens tänka tanken på att hinna till skolan, så jag fick helt enkelt plugga hemma.
Sedan skulle jag ta 15.00 bussen till jobbet, väl framme i stan har jag glömt både frukt & vattenflaska så efter halva jobbpasset var jag hungrig och huvudet värkte nått så förbannat. Till råga på allt va människor allmänt griniga idag & mitt annars så glada humör sjönk i bott, datorn hängde sig gång på gång och när klockan blev halv 9 & datorn hängde sig mitt i en intervju berättade jag högt för alla att "nu drar jag fan hem...". Butter & förbannad som ett litet barn som inte fått sin vilja igenom traskade jag mot bilen där min lillebror väntade, jag tvingade med honom till Mc´donalds och efter en cheeseburgare & en cocacola var jag glad igen : ). Krävs inte mycket.

Imorn tar jag bilen till skolan, släppar av mami på vägen också. Sedan ska jag & Elin springa en vända på stan för att hitta den perfekta födelsedagspresenten, köpa hårfärg & äta något gott. Framåt kvällen blir det antagligen jobb, men sedan tar jag helg.


Tisdag

Jag går runt med en stor klump i magen hela dagarna, kan brista ut i gråt för absolut ingenting & har hundra tankar som snurrar runt i huvudet. Jag får ingen ordning på någonting, jag vet inte hur jag ska reda ut mitt liv. Jag lägger upp negativa & positiva saker med de olika valen men det slutar ändå alltid med ett enda kaos, mina tankar är bara en tjock dimma & jag ser ingen klarhet i någonting alls.
Ena stunden är jag arg & förbannad för du har mage att ställa sådana krav på mig, att du överhuvudtaget sätter ett ultimatum på mig & tvingar mig att välja, så snart. Andra stunden är jag ledsen, förvirrad & uppriven, har ingen koll på någonting och önskar jag vore någon annanstans där ingen kunde komma åt mig, där ingen kunde få mig att känna alls.
 
Det går inte att förklara smärtan just nu, eller hur man inte kommer någon vart, jag bara står still & trampar på samma ställe. Det går inte att beskriva hur jävla arg jag även känner mig för att ingen kan hjälpa mig, för att ingen kan välja åt mig utan för att detta endast kan styras utav mig.
Ge mig nån jävla förklaring, nått förbannade tecken, jag kommer på att jag pratar med mig själv ibland, eller han där uppe kanske. Honom är jag också förbannad på, så inåt helvete.



Idag har mami & jag sprungit på Bergvik i flera timmar, besökte även Ikea & köpta kontorsstol och matta till Johans rum. Sedan blev det även en tröja till honom & en till pappa på Dressman, tillsist hittade även mami en klänning men jag kom hem tomhänt. Endast en coca cola spenderade jag pengar på, men den var värd varenda öre.
Dock vill jag ha min lön nu för att ta en tur till Johännis salong & köpa hårfärg, det ska gudarna veta att på frisörsalong är det inte billigt + att jag behöver två förpackningar för att det ska räcka till mitt långa hår. Att gå runt med en ljusblond utväxt i mörkbrunt hur är nog det absolut fulaste jag kan komma på, därför har mössan suttit på de senaste dagarna, tur att det är vinter.
Nu har jag nyss sprayat mig med min nyinköpta spraytan i hopp om att det ska fungera, kostade en förmögenhet så annars blir det fan klagomål. Nu bäddar jag ner mig & intar mtv.se ´s alla säsonger av Laguna Beach, är på 10:onde avsnittet på säsong 1 & det är lika bra som jag minns det.

t.i feat. rihanna - live your life
Slightly Stoopid - Collie Man

& såg ni Robin Bengtsson i fredags när han sjöng Sting - Fields of gold så var det fruktansvärt värt, attans va bra.


Måndag

Det har inte blivit mycket tid över till något inlägg på ett tag, det är mycket i skolan nu när slutprov vankas den 8 december. Även jobbet har tagit upp en del tid, & i helgen var jag i Sandviken och hälsade på Christoffer.

Men nu när allvaret börjar närma sig med allt för stora kliv är jag mer splittrad än någonsin förr. Jag trodde jag skulle ha krafter till att klara något sådant här, men nu när valet står precis runt hörnet var det långt ifrån lika lätt som jag trodde. Jag står vid mitt livs viktigaste vägskäl & jag vet fan inte vilken väg jag ska välja, för vilket håll jag än går åt så finns det någon jag älskar djupt som blir drabbad. Vad jag än väljer kommer en liten del inom mig att fattas, jag kommer aldrig någonsin att bli hel.
Herregud är det bara jag eller? Jag har vänner som drar härifrån lika snabbt som det är sagt, utan några funderingar överhuvudtaget. Men jag vet att drar jag härifrån gör jag det ju med inställningen resten av mitt liv.
¤På ena sidan står mitt Karlstad, min familj, mina vänner och min släkt. De som lärt mig leva och dom som finns för mig, & har alltid gjort. I alla tider har jag stått min mamma & pappa väldigt nära, säkert skulle dom låta mig gå om det var det jag ville, men bara tanken på att se i deras ögon att dom vill ha mig kvar gör ont.

Hade det varit prat om bara några år, hade jag dragit redan imorn. Men vi pratar inte bara om några år, vi har ju inställningen att flyttar vi ihop så är det föralltid. Sedan kan det ju gå hur det vill, men om det håller då ? Kommer jag någonsin hamna i Karlstad igen ? 
 ¤På andra sidan står Christoffer, & beviset på att det jag känner för honom gör att han kan jämföras med hela Karlstad (&alla personer det innehåller) säger mig att detta är det svåraste valet jag någonsin behövt göra.



"Han ville ha allt eller inget..."


Ändrade planer

Förlåt älskling. Hur mycket jag än saknar honom måste jag ställa upp för min Johänni, hon behöver mig i helgen. Jag ska nämligen vara hennes gesällmodell på lördag, långhårsuppsättning ska hon fixa till på mig. Jag tror du kommer klara detta galant gumman, lita på mig. Ska försöka ta nå kort på den fina uppsättningen & lägga in här efteråt.

Karlstad i helgen alltså, men det kommer inte hända mycket mer än så. Idag åkte jag till skolan tidigt imorse när dimman fortfarande låg kvar, sedan blev det hemåt för att fixa iordning en sallad & spendera någon timme framför Oprah :p. Efter det damsög jag & donade hemma för att sedan laga mat åt mami & pappa som blev sena från jobbet. Runt halv 7 tiden körde jag mami till Score där hon skulle möta upp sina jobbarkompisar för en bowlingkväll, jag själv åkte vidare till Bergvik för att handla mat & frukt.
Pappa har fullt upp här hemma med att måla taket, byta golv & tapetsera i Johans rum, Johan är för tillfället i Stockholm med sina vänner för att gå på Slipknot´s konsert, jag kan inte annat än erkänna att jag är lite orolig för min lilla lillebror som befinner sig i den allt för stora staden. Vem vet vad dom gör om nätterna ?! Igår natt hade dom tydligen sovit över på en båt, nej nu är det dags att pallra sig hemåt lillebror. 

Imorn är en ledig dag, men ska ändå skura golv & lite sådant här hemma. Sedan ska jag rensa ur min garderob som innehåller allt för mycket kläder jag inte längre använder, dom ska Ida få, hon lyser som en sol varje gång jag kommer bärandes på stora kassar med kläder : ). Ska även få hjälp av pappa att sätta upp en till stång i garderoben så jag får plats med ännu mer galgar istället för hyllor. Annars är risken stor att kläder slängs in & sedan inte hittas på ett bra tag igen. Efter det blir det en långpromenad, laga mat & sedan invänta mamma & pappa. Framåt kvällningen landar jag i soffan tillsammans med en bra film.
Mamma & pappa älskar när jag hinner hem innan dom på dagarna, då är maten färdig när dom kommer hem oftast.


 
Christoffer tvivla aldrig på att du är den enda. Jag vill inte ha något daltande fram & tillbaka, jag är trygg med dig. 
Jag & mina vänner har diskuterat sånt här, & jag mår som bäst när jag är tillsammans med någon som känner mig utan & innan. Jag vill inte ha något dejtande, försöka lära känna någon ny, allt är så stelt i början. Nej det är först efter ett tag som det blir riktigt bra. Att få vara i din närhet och kunna känna att man inte längre har någonting att dölja, att du har sett mina värsta & mina bästa sidor, men ändå älskar mig för just den jag är. Det finns en trygghet hos dig som ingen tidigare lyckats ge mig.

"Kärlek är först när han sett dig i alla tänkbara situationer, nyvaken, osminkad, sjuk, ledsen, arg, glad, uppiffad till max... Ja kärlek är när han sett allt det där, men fortfarande stannar kvar"
Smart sagt.

 

Onsdag

Idag saknar jag Linda, hon har tagit sitt pick & pack, lämnat mig & Karlstad och flyttat till Mellerud. Sena, rastlösa kvällar saknar jag henne mest eftersom då brukade jag oftast ta en tur upp till henne, om så bara för någon timme, för att få prata av sig & bli på bättre humör. För det är något hon är bra på, att få mig på bra humör. Jag vill åka & hälsa på henne snart!

Nu sitter jag & inväntar telefonsamtal från Elin, vi ska iväg & äta någonstans och sedan umgås & mysa resten av kvällen. Antar att det blir en tur med bilen som vanligt för att sedan landa i soffan hemma hos henne med diverse godsaker.
Imorn packar jag ihop mina belongings och tar tåget 16.41 till Sandviken, saknar plutten enormt så i helgen är det bara han som gäller. Har dom underbaraste av helger där uppe, vi äter god mat, myser i soffan, umgås med hans föräldrar & bara gör endast det vi känner för. Det är som en semester varje gång jag åker dit, väl hemma efteråt har jag laddat upp med ny energi & orkar ta nya tag i skolan och på jobbet.


Jag vet hur det känns att vara helt hjälplös & utlämnad, att det man säger går in genom ena örat & ut genom andra. Ingenting jag säger har någon betydelse & den ilska jag känner inom mig får mig att koka, aldrig i hela mitt liv har jag tidigare sett den här sidan av mig själv. Jag brukar inte vara arg, långt ifrån, men nu kan jag skrika hejdlöst & få ur mig ord som jag inte ens trodde att jag hade mage till att säga. Hur länge ska jag behöva sota för mitt förflutna?
Jag kan inte beskriva i ord hur det känns, hela jag skakar & det känns inte som om något jag säger är fult eller elakt nog för att du ska förstå hur mycket jag hatar dig just då. Visa att du försöker, du också. Man måste välja sina bråk, man kan inte bråka om allt !

  Ett år sedan.


Så jäkla värt

Har haft den bästa kvällen tillsammans med Elin, självklart. Kan den då bli annat än lyckad ? Hämtade först upp henne runt halv 9 utanför Bergvik då hon nyss hade slutat jobbet för dagen. Blev en visit hem till henne för att hälsa på hennes pappa & snacka lite, sedan gjorde vi det som man bäst gör en nykter fredagkväll, åker bil :p ! Med nybränd skiva i stereon begav vi oss av till Shell för att tanka, sedan tog vi några rundor i Karlstad, besökte en hemmafest, körde lite folk, dunkade musik & hamnade tillslut på Mc´donalds. Fördrev tiden där ett bra tag med cheeseburgare & coca cola, spelade in en & annan flummig film på Elins mobil och skrattade så magen krampade tillslut. Det är precis som pappa säger "Det finns ingen som har så kul åt sig själva som ni".
Sedan ringde våran raggarMarika & för andra gången ikväll besökte vi Shell där hon och Jenny höll till, blev en pratstund där med innan roadtrippen bar vidare igenom stan, förbi KRK ridskola som vi hade hoppats på var öppen så vi fick klappa hästarna men icke, innan vi tillslut landade hemma runt 1 tiden.

Fortfarande skapligt pigg ska jag nog se The Bodyguard innan jag somnar, kärleksfilm i bott.
Även morgondagen blir lugn skulle jag tro, klippa mamma & ta en långpromenad om vädret tillåter.


Idag blev jag riktigt besviken, det var ingen stor grej bara principsaken. Det trodde jag inte om dig, tänk va fel man kan ha om en person man trodde man kände så väl. Där sjönk du i mina ögon. Jag som alltid sett upp till dig , ansett att du var näst intill perfekt.




Älskade vän



En torsdag

Kall som bara den, men det gör inte allt för mycket då solen står högt på himlen ändå. I morse tog jag & mami bilen klockan 07.30 till stan, jag till skolan och hon till jobbet. Satt & gäspade mig igenom större delen av lektionen och åkte sedan hemåt runt 10 tiden. Väl hemma hade jag precis dragit på mig mjukisbyxorna då pappa ringde & frågade om jag kunde köra honom till Våxnäs för att hämta bilen som var inlämnad på lagning. Det va bara att pallra sig iväg igen det.
Men nu är jag hemma igen, har precis beställt hem ett par stövlar & underkläder från H&M som kommer i början av december.
Igår fick jag ett efterlängtat paket på posten, nu börjar jag mitt nya liv, avslöjar inte vad som låg i men har sett fram emot det väldigt mycket : )

Nu ska jag lägga in lite nya låtar på mp3:n & ta mig en promenad i solen. Trots att det är kallt tycker jag kyla är mysigt, luften blir mycket friskare, dagarna blir kortare dock men kvällarna mycket mer stjärnklara. Snön får mer än gärna komma då jag längtar efter min snowboard som stått allt för länge i garaget nu.
I kväll ska jag jobba, sedan ska jag se filmen Take the lead som jag lyckats ladda hem efter många om & men, tog mig ca en & en halv dag.
Helgen tillbringar jag med Elinälskling, lugn & nykter helg. Blir nog bara en del bilåkande, någon roadtrip hit & dit : D.
På söndag är det fars dag och då ska jag, mami, Johan & pappa äta på restaurang, nu gäller det bara att hitta nå fint åt honom också. Strumpor slutar det nog med, precis som alla andra år.

                                                                                                    Takida - Handlake Village

Åh jag önskar mer än allt att jag kunde ta med mig hela Karlstad upp till Sandviken & Gävle. Om älskling får som han vill spenderar jag antagligen Nyår i Sandviken i år, & visst det kan jag göra för honom då han ställde upp och va här förra året. Men tänk vad mycket lättare allt hade varit om jag kunde ta med mig allt & alla som jag behöver härifrån med mig upp dit, vad svårt det är att försöka prioritera saker & ting. Jag har alltid varit en sådan person som värdesätter mina vänner precis lika högt som min pojkvän ( jag har sett tjejer låta pojkvännen ta upp hela hennes liv, så kommer det aldrig bli här ) , & jag vill ha mina närmaste vänner med mig resten av livet. Dock vet jag att ska det fungera mellan mig & Christoffer i framtiden lär jag behöva röra på mig. Attans, rätt tydligt att man inte kan få allt här i livet.


Hockeykväll med skruttan

Det vart en spännande match tillslut, men matchen mellan Färjestad - Södertälje inleddes inge vidare. Jag & Elin tyckte allt att gubbarna på plan kunde kämpa på en aning bättre, men när det stod 2-2 i slutsignalen blev det förlängning på fem minuter & våra klagåmål tidigare fick vi minsann äta upp. Vi satt på helspänn på läktaren och skrek oss hesa, dock blev det inge fler mål men vi var tillslut nöjda över deras insats :p. Jag försökte lägga in bilder från mobilen som vi knäppte när vi var på matchen, men verkar inte vilja fungera det här. Får försöka fixa det imorn.
Nu har jag och mami alldeles nyss sett klart på Prison Break, precis som varje måndag & det blev dags för mami att inta bädden. Jag däremot börjar klockan 13.00 imorn vilket gjorde att jag inte kände för att sova än. Jag satte mig vid den nya datorn jag precis fått, eller ja ny & ny men vi har fixat Johans gamla, köpt ny hårddiska och sånt så den går som på räls.
Älskling fick hjälpa mig med nedladdningsprogram osv, så nu inväntar jag Dagboken som jag håller på att tanka hem. Börjar bli en riktig hejjare på det här.

Imorn blir det skola & sen jobba 16-21 så det hinns nog inte med så mycket mer. Tänkte dock jag skulle pallra mig upp lite tidigare och ta en långpromenad innan det bär iväg till skolan.


Där i klungan stod vi i Lördags  : )

Nej nu är filmen klar så nu myser jag ner mig i sängen.
Sleep tight


Afasi & Filthy

Dom var grymma, grymt bra drag i publiken lika så. Kvällen började relativt lugnt hemma hos Malin på Herrhagen, Ankie & Johänni var även där. Vi åt digestivekex & drack cider och vin om vartannat, jag älskar digestivekex så det blev en del. Vad det gällde alkoholen låg jag dock på det torra och var näst intill nykter när vi anlände till stan runt 23.00. Kallt i luften som busen och självklart var det kö in till Arena. Elin som hade anlänt tidigare var redan inne, smart som hon är, & kom emellanåt ut för att se hur det gick för oss i kön. Jag höll på att frysa rumpan av mig, trots att jag kvällen till ära faktiskt bar jeans, & sprang till toaletten så fort vi kom in & den varma blåsen där man torkar händerna för att tina upp en smula. Sedan var jag redo, & kvällen kunde börja. Angelica drog med mig & Malin längst framme vid scen där det var trångt & jävligt, trots att det var knappt nån meter mellan oss & scenen var jag fortfarande för kort för att se någonting överhuvudtaget. Tur för mig så kom Jacob till undsättning och lyfte upp mig på sina axlar, & där satt jag och blickade ut över ett överfullt Arena, jag var så nära scenen att jag nästan kunde ta på dom men lät bli då jag var rädd för att få Jacob att tappa balansen, jag litade inte riktigt på att han var tillräckligt nykter för det.
Efter ett tag gick Jacob vidare för att hälsa på annat folk och jag stod återigen inträngd i folkmassan då det plötsligt small och ett gäng killar flög bak på mig, Malin & Angelica. Jag tappade fotfästet & var precis påväg på att falla i backen då Jacob ännu en gång var vid rätt plats vid rätt tillfälle och tog ett stadigt tag om mina axlar för att jag skulle komma på fötter igen, vännen då vad skulle jag göra utan dig ?
Afasi & Filthy körde i vilket fall låt efter låt & det blev en grymt värd kväll, älskar dom. Efteråt var det alldeles för varmt och det bar därför av till baren för uppfriskningar & sedan vidare till dansgolvet för att skaka rumpa resten av kvällen. Jag & Elin blev även inbjudna till VIPlogen för gratis sprit men avböjde och bestämde oss för att hålla oss till varandra istället.

Blev dock en hemsk natt, inte alls vad jag hade väntat. Det gör ont att det är en person jag älskar så högt.

Idag
vaknade jag upp pigg & inte alls bakfull. Ska snart åka till Malin och hämta min locktång jag glömde kvar där igår, senare ikväll vankas mys med min alldeles egna Elin.


RSS 2.0