Tisdag kväll

Nu är jag riktigt jäkla trött, är nyhemkommen från jobb + en öl på score tillsammans med Line, en chilinötskål & en runda biljard. Jag vann en gång : ) Jobbet gick bra, fick utbildning på hur man ska möta vissa personligheter i telefon, ganska intressant.
Nu sitter jag här & vet inte vart jag ska ta vägen, så trött är jag. Hade gärna följt Jerrkas rekommendationer & sett Seven Pounds, det vore på tiden. Börjar ju faktiskt 13.15 imorn, men sängen kallar mer. Im sorry Jerry, jag ska se den !! : )
Imorn ska jag äntligen iväg & spela innebandy igen, älskart! Innan det blir det skola till 16.00.
Jag är så förbannat omotiverad till allt just nu, lusten har helt försvunnit, känner inte igen mig själv. Känner mig vek & svag, vart fan är den självständiga tjejen jag brukade vara ?
Pallar inte med några krångligheter bara, strighta kort annars kan det va.

Wellwell, längtar till Fredag dock. Då ska jag & Elin umgås hela dagen, vi ska till Edsvalla & ÖB. Tillbringar nog några timmar där, sedan ska vi även äta något gott på hemvägen. Mysigt bubben.
Ne nu är inte riktigt kroppen med längre, ska ta en dusch & sen sova. Sleep tight


Nollningsbild, Jag i mitten.



hhg:s brödraskap

Wellwell, det var på tiden att tillägna ett inlägg till de män som jag & Elin tillbringat mycket tid med det senaste året ungefär. Det är ett brödraskap, som iof är ganska utspritt över Karlstads alla områden, men som oftast förknippas med Herrhagen & dess tuffa gator. Jag kan säga som så att redan i slutet på våren 07 uppstod tycke mellan mig & Elin och dessa laglösa män då de på Valborg drog med oss två, då oskyldiga flickor, till Herrhagen för första gången. Målet var efterfest hos Jerrka & sedan den kvällen blev inget sig likt. Dock hade vi inga riktiga band förrän vintern 08 stod på glänt, det var först då som vi yttrade uttrycket "våra bröder".
Sedan dess har det rullat på, det har varit ett händelserikt år och man vet aldrig vad som komma skall då detta brödraskap är allt för oförutsägbara. Spännande minstsagt.
Vi har i vilket fall lärt oss vilket värde en sann vän verkligen har, som sagt We got your back...

En sann vän betalar inte borgen åt dig när du gjort bort dig,
en sann vän sitter i cellen bredvid dig & säger:
"Fan vi klantade till det".

Där sätter jag punkt.







Btw tänkte jag ge Djeeerry lite reklam angående hans nystartade blogg
http://misterjerka.wordpress.com/
Det kommer ge er lite insyn.
Pääääääääääjs

Den känslan

Upp&ner vänd dag som fan, det suger så fruktansvärt i magen när bilder rullar i minnet.
Vet inte om jag pallar, om jag har den styrkan just nu att orka med ? Kanske bara ska dra & lämna det innan det är försent. Fyfan
Wellwell ska snart iväg & jobba, ser inte fram emot det alls. Kommer inte ha någon koncentration överhuvudtaget, jag har märkt hur jag alltid, vad jag än gör, sitter & tänker på andra saker. Jag lär mig ingenting på lektionerna, huvudet är inte riktigt med, jag är någon helt annanstans. Dags att ta tag i skolan, jag har jävla mycket som ska göras.

Ska rulla ner mot stan innan jobbet & köpa en luvtröja & en skidjacka. Ikväll blir det plugg i massor, riktigt flitig ska jag försöka vara. Från en sak till en annan så vill jag ha sommar & värme. Ledighet, frihet, sol, brunbrända kroppar, kalla öl, bra musik, sena kvällar & allt bra sällskap.

Men sälen, ja bara två veckor kvar. Skyndaskynda.
Fan va flummig jag känner mig idag, jag är inte riktigt som jag brukar vara. ?!

Äh nu drar jag, F . L . Y



Tisdag

Den här veckan är fullspäckad med grejer jag ska göra. Men vi tar en dag i taget,
Nu ska jag snart iväg & spela innebandy för första gången på ungefär 4-5 år. Det ska bli så jävla kul, jag har till och med skrapat fram min gamla innebandyklubba & mina innebandystrumpor jag använde så flitigt förr. Då när jag spelade innebandy som mest var det träningar ca 3 gånger i veckan plus match på lördagar. Det var inte mycket annat som hanns med dom 6 åren jag spelade, tillslut tog skolan över & det hanns inte med längre. Men nu tipsade Evelina i klassen om att dom hade tjejinnebandy på Universitetet, & jag nappade direkt.
Imorn blir det skolan & jobb, tråkig dag men det är väll nödvändigt det med.
På torsdag ska jag in till stan för att köpa skidjacka inför Sälen, min andra har jag lyckats ha sönder. Dyrt som fan med skidjacka men som tur är så finns det alltid något snyggt kap man kan göra på barnavdelningen.
"Du är så jävla liten så det känns som om jag måste ta hand om dig", haha det har sina fördelar minsann ; ).
Så hoppas jag på att jag & Elin hinner till ÖB någondag, det va år & dagar sedan jag va där så det ska bli intressant att se vad dom har att bjuda på. Med mig hem kommer jag iallafall ha en sån där plåtburk med karamellar som jag & mami alltid köpte när jag var liten, hoppas dom finns kvar.

Neee nu är jag hungrig så nu ska jag laga mat, det blir väll som vanligt, soppa med tomat&basilika som man endast behöver hälla i kokande vatten, perfa. Jag är usel på att laga mat, jag vet det själv & Christoffer vet det mer än väl :p.


Ganska gött på G en kall lördagkväll i februari

Take care, tjoooooooooooooo


Tillbaka

Jo nu var det allt fan så länge sen jag fick något nerklottrat här. Tiden har rullat på, massor har hänt, både bra & dåliga saker. Universitetet har dragit igång & jag trivs som fan, tjejerna & killarna jag har lärt känna är helt underbara. Det är så fruktansvärt skönt att lära känna nya människor som kommer längre bort än Karlstads gränser, dom är som nya friska fläktar i mitt liv. Samtidigt som dom bästa självklart finns kvar, det kommer dom alltid göra.
Dagarna har varit rent ut sagt skit jobbiga från & till, saknaden & hjärtat verker, jag hade inte förväntat mig något annat. Helt plötsligt påminner allt man tar sig till om honom, låtar, människor, ord, platser... Jag har fått stå ut med en hel del förjävla elaka kommentarer dom senaste dagarna, även från håll jag aldrig kunde tänka mig. Men fan förstå att just nu är jag splittrad, lämna mig ifred & låt mig få andas. Helvete. Jag vill inte inleda nått nytt, jag vill inte vara i närheten av någon alls på det sättet just nu, hur kan vissa vara så jävla själviska ?
Jag saknar närhet, klart som fan jag gör, att gå från allt till inget är inte lätt alls. Men det är inte vilken eller vems närhet som helst, det är hans jag saknar. Det går över, det gör det, men nu & en bra tid framöver behöver jag bara mig själv & mina närmaste vänner !

Sälen vecka 9 är så jävla efterlängtat detta året, det kunde inte kommit mer lägligt. Jag saknar snöklädda fjäll & min snowboard, så fort man kommer iväg till Sälen sprids man av ett speciellt lugn inombords, ett lugn man inte kan hitta någon annanstans.


Nu ska jag fortsätta plugga, har tenta imorn. Take Care !!



Jag, Lisa & Rebecka


RSS 2.0