Lördag

Jadu, igår var en minst sagt underlig kväll, hade ganska roligt från & till men i det största hela var den ganska dryg. Träffade älsklingsJacob på Score, vilket var en av kvällens höjdpunkter. Att kvällen tillbringades med Johänni var inte heller fy skam, har saknat den tjejen massor.
Igår på dagen träffade jag Line för att åka ner till stan för lite ärenden. Inhandlade Nivea läppsyl som jag är totalt beroende av, blev även en rouge & en klänning från Akazia, som jag dock lämnade tillbaka idag då jag inte är den typiska klänningtjejen & med risk för att den endast skulle få hänga i garderoben. Hann även med bolaget innan vi for hemmåt. Väl hemma skulle naglar fixas, det avskavda nagellacket jag haft några veckor nu behövde bytas ut.
Senare bar det av för att möta upp Johänni & Elin. Dock åkte Elin hem tidigt då hon kände sig ganska risig & sjuk, stackars. Ja resten av kvällen bestod alltså av alkohol & trevligt sällskap, blev även uppraggad på Score av en tjej vid namn Emma, haha! Jag tackade artigt & sa att "Hade jag varit lagd åt andra hållet hade jag valt dig", men nu har jag min Christoffer & han är och förblir min man :p.
Idag, nu har jag, mami & pappa nyss tagit vägen förbi Coop påväg hem från Skoghall där vi hälsat på släkten. Det fick bli chips, chilinötter & cocacola för ikväll ska jag inte göra många knop. Handlade även Actimel då jag fått för mig att detta ska hjälpa mig & mitt imunförsvar, den som lever får se. Christoffer är ute på rajtantajtan vilket betyder att han kommer vara ganska onåbar, mami & pappa får alltså stå ut ikväll med mitt sällskapssjuka jag, men det har dom nog ingenting emot.

   

Idag saknar jag Christoffer otroligt, men på torsdag är han min igen <3
Nu intar jag soffan & chipsskålen, kvällen spenderas med kärleksfilmen Den vita massajen, underbart.


Löning

Nyligen hemkommen från skolan, kära lillebror körde mig snällt hem så jag slapp ta bussen. Matematiken börjar bli svår, allt för svår, ångest bara jag tänker på det. Men mami tror på mig, jag ska inte göra henne besviken!
Igår missade jag dock tyvärr bussen till skolan, medvetet? Om någon hann med att läsa mitt blogginlägg igår innan jag tog bort det kan man nog tro att det var medvetet. Jag var på uselt humör igår, igen, dagarna blir allt fler tyvärr. Ledsen, arg, men mest besviken på en person som jag älskar & litar på över allt annat. Iallafall, runt 12 tiden igår gjorde jag ordning några mackor och en flaska vatten för att lunka iväg till lekparken. Där satt jag, i den stekande solen bra länge. Något lättare till mods tog jag bussen mot stan för att göra det som görs bäst när humöret svackar, shoppa. Tyvärr övergår det dåliga humöret oftast till kasst samvete då man märker att man efter shoppingrundan är pank. Men inte igår, väl medveten om att jag lyckats spara ihop 24000 av min lön under sommarn på ett separat konto som jag tvingar mig själv att inte ens tänka tanken på att röra, känner jag mig mäkta förvånad över mig själv, för jag & pengar går oftast inte ihop. 
Idag gick jag dock till skolan trots att jag inte behövde, & det kändes bra efteråt. Nu sitter jag & väntar in Elin, vi ska fira löningen med pizza : ). Sedan är det tjejkväll på stan mellan 18-21, massor av specialerbjudanden & fina priser man kan vinna.

Du, du skulle bara veta vilken kraft du har över mig. Det är inte ofta, men ibland skickar du iväg en & annan signal som visar att jag faktiskt är den enda, & tänk du får mig att lysa starkare än solen vid sådana tillfällen. Det behövs inte alls mycke, endast ett samtal som börjar med "Hej baby, hur är det?..."  gör hela min dag. Du behöver knappt anstränga dig, så varför får jag inte känna av det oftare?
Jag gråter inte ofta, visar inte känslor när jag mår dåligt & har mer än en gång fått höra att jag är så obrydd & iskall. Det krävs endel för att få mig att visa att jag gråter, men det krävs ytterst lite för att jag ska må bra. Ett tecken som talar om att du älskar mig på riktigt får mitt hjärta att slå ett extra slag, önskar dom tillfällena var oftare, jag behöver det.

         


Karlstad

En hyffsat liten stad om man jämför med andra städer i Sverige, trots det har vi haft två mord på mindre än en vecka. Fyra mord sen i början av sommarn läste jag i tidningen. Hemskt som fan, absolut, & det har väll inte missats av någon har jag märkt då det skrivs om det på varenda blogg i hela Karlstad.
Utöver det läser man dagligen om våldtäkter, rattfyllor, personer runt omkring oss dör hit & dit, i trafikolyckor till största del & det har det varit många det här året. Karlstad är en liten stad vilket gör att alla vet vilka alla är, det finns en hel del skitsnack & falska leenden. Även bland vänner man trodde stod en nära. Men så ser det säkert ut i det flesta städer.
I vilket fall, idag när jag stegade ut genom dörren lyste & värmde solen mer än vad den gjort på ett bra tag nu. Den gör att hösten inte alls blir lika kall & mörkt, tillsammans med lövens alla färger var det trevligt som fasiken & gå till skolan i morse. Jag har bott här i stort sett hela mitt liv, & det är som Snook säger i låten Kommer ifrån:

" Det kommer aldrig någonsin vara perfekt, heey.
  Men det är där jag kommer ifrån.
  & vart jag än kommer & går,
  är det någonting som jag aldrig kommer ifrån"



Igår, älsklingsElin ringde & berättade att hon var sjuk, stackare. Så runt 7 tiden bestämde jag mig för att muntra upp henne med lite sällskap & första klassig CocaCola i glasflaska från Hagahallen. När jag väl kom tid märktes det väl på henne att hon va rastlös som bara den efter att ha suttit inne hela dagen, så vi tog oss en roadtrip. Styrde vårt mål mot Kil för lite sevärdheter tänkte vi, efter några mils åkande kom vi dock överens om att vi måste åkt fel. Så sant som det var sagt, sekunden efter åkte vi förbi skylten Grums Kommun, långt bort åt helvete. Menmen inga sura miner för det, vi åkte igenom Grums & vidare mot Vålberg & Edsvalla för att tillslut åka hemmåt. Tillsammans med Elin, en dunkande stereo & stjärnklar himmel kan det inte bli misslyckat.
Innan vi var hemma mötta även upp Linda en snabbis för lite catching up då hon har kommit hem från Mellerud där hon har varit hur länge som helst nu.

Nu ska jag iväg & klippa Marikas mamma & co, en gång i månaden är det dags för dom att trimma frisyren, riktiga stamkunder det där : )
Extra klirr i kassan iallafall, & på torsdag kommer lönen och då ska äntligen klippa mig hos Johänni.


Seg söndag blev bra söndag...

Rastlös & på kasst humör bestämde jag mig för att göra något av min dag, klämde i mig en fet WhopperMeal & tog sedan bilen till Bergvik för lite ärenden. Mötte Elin på parkering så hon blev med till apoteket en snabbis, inhandlade sedan en coca cola för att få tillbaka lite energi. Besöket på Bergvik blev inte speciellt långvarigt, snart var vi påväg hem igen men när jag släppt av Elin hade jag fortfarande ingen lust alls att ligga hemma och dega så helt att bero på ingenting vände jag & åkte mot Forshaga. Forshaga ja, det var år & dagar sedan jag va där sist, men det såg precis ut som jag minns det, så som det såg ut då jag & Elin spenderade näst intill varenda lediga tid vi hade där. Sena vinterkvällar på Forshagas ungdomsgård tillsammans med bästa sällskapet. Efter skolan satte vi oss på våra mopeder & for längst banvallen mot Forshaga. Vilka tider.
När jag ändå va på G att uppleva gamla minnen tog jag vägen förbi Ulvsby när jag åkte mot Karlstad igen, Elins hemmatrakter. Tog Alstervägen hem & det va inte igår. Vackert det är där, att åka förbi åker efter åker, stora ängar & sjöar, att solen var påväg ner gjorde det inte mindre fint. Jag längtar tillbaka, bland dom bästa tiderna i mitt liv. Som pricken över it stannade jag till nere vid vattnet vid Alster, där känner jag mig som hemma. När jag blir äldre & har skaffat barn & familj är det precis sådär jag vill bo, i ett stort hus nära vattnet ute på landsbyggden. Värmland är allt bra vackert.




Tog kort med mobilen : )

Har fått ärva morfars gamla dator & den funkar konstigt nog bättre än vad min gjorde. Nu kan jag äntligen lägga in bilder från mobilen.
Ska mysa ner mig i soffan nu tillsammans med mami & pappa i väntan på Ensam mamma söker. Min sega & jobbiga söndag som endast såg ut att bestå av ett kasst humör blev alldeles för bra tillslut.

                                                                                               

Seg söndag

Ganska sliten & inte helt fullt 100 efter igår, dock inte på grund av alkoholen.
Igår, kvällen började allt för bra hemma hos Elin. Papi körde mig dit runt halv 8 tiden & vi korkade upp så fort jag kom innanför dörren. På med make & partyoutfit, sedan spenderade vi de närmaste timmarna med cider, hiphop musik, massor av dans & stoj. Vi hoppade runt i Elins vardagsrum som tokar, rappade för vår såkallade publik i soffan & tjöt av skratt till magen värkte. Runt halv 11 snåret lugnade vi ner oss en aning & gick för att ta bussen mot stan. Blev uppraggade på bussen av två 16åringar, nog fan är vi små, men 16? Väl i stan begav vi oss av mot Score, träffade på massor av människor då Score va ovanligt fullt igår kväll. & älsklingsJacob jobbade bakom baren, fick byta några ord med honom när han hade en lucka då & då. Tycker om den killen otroligt, han ger mig ett leende på läpparna bara av att finnas till.
Vi fick oss även ett gott skratt när vi knäppte bilder tillsammans med Alex & Hedbern, dom mest fula miner man kan tänka sig lyckades Elin få på bild. Blir nog ingen bilddagbok på dom inte.
Klockan 1 stängde Score, jag orkade inte med någon efterfest utan tog halv 2 bussen hem. Gammal & grå som man är orkar man inte hålla samma tempo som förr :p. Väl hemma slutade kvällen inte direkt som jag hade tänkt mig, leendet jag haft på läpparna byttes snabbt mot frustration.

Jag förstår inte hur du kan sätta upp massor av regler som jag ska hålla mig efter, men när det kommer till dig så gör du vafan du vill, vad är det för slags förhållande ? Att du skiter blankt i vad jag säger & hör endast det du vill höra fyller mig av sån underlig ilska. När det kommer till dig har du all rätt i världen att dyka upp hemma när helst du vill, full, nykter, på morgonen dagen efter, sent på natten, eller inte alls ? & visst gör det, men problemet ligger i att jag har inte rätt till någonting !



Idag, jag & mami har äntligen tagit tag i ett problem som hon har bävat över hela veckan, vi har flyttat in mina stövlar & höstskor ifrån uteförrådet. 24 par höstskor skulle trängas i garderoben, ne jag får nog rensa bland dom någon dag, använder inte ens hälften. Nu ska jag få tummen ur & göra mitt mattetest på Internet, sista dagen idag & jag lyckas, som alltid förr, vara ute i sista sekund. Sedan blir det en fortsatt slapp dag, kanske tar bilen lite senare & åker och byter några ord med sötnosarna som kommer hem från Mellerud idag. Är nyfiken på hur detta slutade egentligen.

                                                                                               Ras Cricket - Skin
                

Utgång

Ikväll ska jag & Elin äntligen få en kväll där endast jag & hon betyder något. Kvällen börjar hemma hos henne med förkrök, musik, godis & massor av dans. Möjligtvis blir det Ankan sen då Elin känner vakten som fixar in oss gratis ; )
Men nu först ska jag iväg med pappa & lämna in film på Casablanca, sedan vidare till Duvanhuset för att hämta ut mina stövlar som jag hoppas äntligen ska vara klara. Har varit där ett antal gånger under veckan men har hela tiden fått höra att jag ska komma tillbaka "lite senare", "imorn" osv. Tillslut kom det fram att gubben tappat bort mina stövlar, men nu ser det alltså ut som om han har hittat dom. Annars jäklar !



Igår hade jag & Elin myskväll tillsammans med en chipspåse, en tvåliters coca cola, Fresh Island dipp & godis. Efter filmen ringde en full Marika & bad om skjuts hem till sig så hon kunde hämta mer öl eftersom hennes va slut. Jag & Elin hade inget annat för oss så vi slängde oss iväg i bilen, hämtade upp Marika utanför SkinDeep & efter ölhämtning, ett varv runt stan, klädbyte då Marika lyckades spilla ner hela sig med öl, tillbaka till stan & kappkörning av en raggarbil åkte jag & Elin äntligen hem för att sova.
Nu står pappa & ropar på mig i hallen så bäst att pallra sig iväg , take care.


Mörkt & kyligt

Ja, nu sitter jag invirad i mitt duntäcke, nyduschad i mjukisbyxor och stickadtröja men trots det är min näsa & mina fötter kallare än is. Inpackningen ska snart sköljas ur, har haft en riktig myskväll med bara mig själv, fixat naglar, hår, hud & även hunnit med en liten stund i solariumet. Mår som en prinsessa.
Nu står en rykande kopp varma koppen framför mig, sedan blir det nog att mysa ner sig i sängen tillsammans med en bra film att somna till. Ledig imorn vilket känns underbart, ska möta upp Johänni på stan för lite ärenden, saknar den tjejen väldigt. Ska även hämta mina stövlar som är inne på omklackning, skitklackar! Men nu så ska dom allt hålla.
Idag, lämnade älskling sovande i sängen för att pallra mig iväg till skolan med 07.15 bussen tillsammans med mami som skulle till jobbet. Hon tittar skeptiskt på mina mjukisbyxor och undrar varför jag ska envisas med att dra på mig de slappaste luvtröjor & största mjukisbyxor jag har när jag ska iväg till skolan. Well, det är förbaskat skönt : )
Efter att jag sovit mig igenom mattelektionen knatade jag mot Clipodrom för att inhandla värmeskydd av Johännibänni, hon är så duktig så, jobbar & sliter och har blivit så vuxen nu. Resten av dagen gick åt till att kramas så mycket som möjligt med Christoffer som nu har lämnat mig och åkt hem till Sandviken igen.

Imornkväll verkar det bli film & mys med älsklingsElin, vi ska hyra Brokeback Mountain, trots att det är homosexuell kärlek känns den filmen djupt in i hjärtat. Vacker som fan faktiskt,  trots att jag inte riktigt förstår hur man kan känna något för någon av samma kön, men det är ju bara jag, alla är vi olika, right?



Förövrigt har min dator pajjat, ja igen !!! Alla anser att det är mitt fel, att jag inte sköter den på rätt sätt, vadå sköter den på rätt sätt ? Det är inget djur vi snackar om här, i vilket fall så sitter jag nu på mamis & pappas dator & det kommer nog inte hända ofta då pappa kommer hem från Göteborg imorn och sitter här & torskar Age of Empire rätt ofta :p. Nu har han även fått för sig att han är såppas duktig att han kan jämföra sig med unga killar på nätet som tävlar mot varandra i olika datorspel, ja cs till exempel. Man är bara så ung som man känner sig som sagt.
Nu är min efterlängtade låt hemtankad också, Looptroop - Puzzle. Fett bra ! Ska lägga mig i sängen och pumpa den hela natten nu. Sleep tight .


Changes

Jag ballade inte ur sörru, nejnej, jag är nämnligen mörkhårig : )





& jag trivs i det som fan.
Christoffer gillart ju mer än väntat med, & det va ju tur :p

<3

Christoffer är här på besök & har varit sen i torsdags, därför har det inte blivit mycket skrivande. Återkommer när han åkt hem :p Take care.



Torsdag, 11sept

Nej, allt ser inte nå vidare ljusare ut någonstans faktiskt. Finns så otroligt mycket aggressioner inom mig så jag nästan blir rädd för mig själv, tankartankartankar & dåligt humör är det mesta som upptar min tid. & jag är så inåthelvete less på det, tro inte jag är nån grinig idiot som klagar på allt, nej jag har rätt att klaga ! För allt går käpprätt åt fanders, det går i ilfart rakt ner.
& hostan, jag orkar nästan inte dra upp hostan. Jag kan inte sova på nätterna, bröstet värker & halsen svider. Jag har provat precis allt, nu har jag nyss hällt upp ett glas SkåneAquaVit, hade tänkt bränna hål på bakterierna, har inte hostat sen jag hällde i mig det där, otroligt skönt. Och ju mer det bråkas & tjaffsas desto värre blir min hälsa, ju mer arg & ledsen jag blir desto sjukare blir min kropp, kan det fungera så ? Har hostat & haft ständig huvudvärk i snart 3 veckor, är trött på den här skiten !!

Idag har jag träffat Elin & Linda. Vi tog en sväng till donken & jag fick mig ett riktigt ärligt, lyckligt skratt för första gången på ett tag nu. Hela jag ler tillsammans med er, helt otroligt va ni kan göra med mig. Senare svängde vi förbi Karro på norrstrand, tittade på hennes lägenhet & den va mysigast, vill också ha något sånt där snart.
Frammåt 22.00 tiden bar det av hemmåt, flickorna var trötta & så även jag. Hoppas på lite sömn inatt, tack !
& Nej, jag har fortfarande inte ändrat mig angående hårfärgen, så fort mami kommer hem är det blonda hårsvallet endast ett minne blott. 

                                                                             i sing now, for all of you
                                                                            with no one to hold on to
                                                                    for all the broken hearts out there 
                                                                      waiting for someone to be near

Haha, söt när jag är sur ? Aa fruktansvärt va :p



Vilken dag...

Jag vet inte om jag är mest förbannad eller mest ledsen. Trött på det är jag, att du ignorerar allt ! Du hör det du vill höra, & ser det du vill se. Vad jag säger det spelar ingen jävla roll alls, eller vad jag känner eller hur jag mår. Jag kommer i andra hand, en dag vände du & jag var inte längre nummer ett. Vilken dreeeeeeeet !
Hatar det... Vilket uselt humör jag är på !



Jag är förskyld, redigt förskyld. Hostar så det känns som om bröstet ska explodera snart. Mamma gav mig tablett som skulle dämpa hostan + alvedon, hjälpte inte någonstans. Gjorde varmt te åt mig, honung osvosv, men hostan fortsatte. Tillslut hällde pappa upp ett stort whiskeyglas som han fick mig att svepa. Det hjälpte i sisådär en halv timme, nu är det värre än någonsin. Det enda hopp jag har kvar om att kunna få sova inatt är en flaska receptbelagd hostmedicin mamma hade, jag ska klunka hela flaskan !
Är på redigt dåligt humör för tillfället, jag vill inte känna mig så jäkla ensam som jag gör. När jag va som surast förut kom jag helt plötsligt fram till att jag ska färga håret mörkt. Japp, ska göra det så fort mami kommer hem från Island på söndag, hon får hjälpa mig hon kan det där. Värst blir väll den dagen jag blir på bra humör & märker att vafan har jag gjort med håret. Men den dagen den sorgen.

Seriöst inlägg, TJO !


Regn, regn, regn

Det har tamejfan regnat i flera veckor nu, visst har jag påstått att hösten är mysig ett antal gånger, men regnet var dock inte inräknat.
Helgen var med blandade känslor både bra & dålig. Jag tror det var riktigt länge sedan jag hade så förbannat kul, så tack för det : ). I fredags blev det bara nån cider, tog bussen hem till sängen runt halv 2 tiden, jag vek mig av skratt hela kvällen, ni är bra mysiga allihop. Elin har våra samtal inspelade på mobilen, man hör mitt skratt i bakgrunden under hela diskussionen. Med kramp i magen & skrattgroparna, och ett förlängt liv med ungefär 10 år, somnade jag glad & nöjd i fredags natt.
I lördags drog Linda med oss till Kulan på herrhagen för party hela natten, för deras del i vilket fall. Satt & snackade med Micke, Håkan, Jonathan, Lundin & allt vad dom hette. Lite senare kom även Carro, Line & Elin. Runt 12 tiden gick dom flesta vidare till Bluemoon, men vi stannade kvar i lägenheten så det blev rätt lugnt fram till dom kom tillbaka. Fram på småtimmarna när alla hade ramlat in igen hände både det ena & det andra, arga miner blev det & en del tjaffs. Jag ringde & väckte papi, då Linda & Line inte hade tänkt att ta taxi än på ett tag, & snäll och orolig som han är åkte han för att hämta upp mig. Intressant kväll :p
Kan tänka mig att Elin har ett hundratal bilder från helger, ska se om jag får tag i dom.

Nu ska jag snart ta bilen till Linda för att ha myskväll, & även klippa Samuel. Jag är ledig imorn så vi hade tänkt att se en & annan romantisk film, vi kommer antagligen sitta i varandras armar & snyfta som småbarn innan kvällen är slut.



Jag hade allting planerat, tänk va fel det kan bli. På endast en bråkdel av en sekund kan allting man sett fram emot slås i spillror. Det man tog för givet försvinner, håll hårt i det du älskar !
Jag vill känna mig behövd igen, känna att jag fortfarande betyder någonting, vad hände ? Du vände på bara någon dag, helt plötsligt var du någon jag aldrig sett förut. Jag försöker med alla mina krafter att förstå, men jag blir galen, snälla berätta ?

Lazee ft. Neverstore - Hold on


Är det såhär det känns ?

Nyligen hemkommen från Tess dop, mysigt det är när en sån där liten tittar på en & ler, & klämmer hårt med sin lilla hand runt ens finger. : )
Blir ett snabbt inlägg, ska iväg till Lindas pappa alldeles strax där det blir förkrök innan vi ska vidare & träffa Kulan och andra av Lines & Lindas nyfunna vänner från Mellerud. Skulle helt klar behöva vara hemma ikväll för att slappna av så min förbannade hosta kan försvinna någon gång. Pga utgång igår har halsen blivit betydligt värre, satt & hosta som en idiot i kyrkan förut. Men klarar inte vara hemma ikväll, klarar inte av alla dessa tankar som snurrar i mitt huvud just nu. Är det såhär det känns ? Jag har aldrig fått känna av det förut, men det är antagligen precis såhär det känns när den viktigaste personen i livet glider längre & längre ifrån, man försöker springa efter men det känns meningslöst. Man känner & man vet så väl att vad man än gör kommer det inte göra nån skillnad, inte längre, det har gått för långt. Man är inte längre det bästa i hans liv, han prioriterar andra saker före nu, & ensam står man kvar på skakiga ben och kan inte göra annat än att se på medan hela livet rasar samman.
Just därför kan jag inte stanna hemma ikväll, jag försöker intala mig själv att jag klarar det här, men det tror jag ärligt talat inte att jag gör.

Kvällens låt är iallafall:
Lil Wayne - Lollipop
Jag rent av hatade den första gången jag hörde den, men när den igår spelades på hög volym på Score insåg jag att den inte va så dum. Nu har jag pumpat den hela dagen.


Allt för trött

Ja sömnen kallar vill jag lova, trots att endast 4 cider har druckits ikväll har jag kännt mig riktigt sliten & trött i huvudet. Det har varit en spännande kväll, absolut. Trots att det har vart mycket seriöst snack sinsemellan (heter det så ? ), har jag vikit mig dubbel av skratt ett antal gånger, vilket har varit förbannat skönt att bara få slappna av & koppla bort en stund.
Nu blir det att sova då jag ska upp tidigt imorn för att bege mig av mot kusins bäbis dop, Tess. Bland det sötaste jag sett, jag skulle lätt behålla henne om jag fick.  Imornkväll ska jag, Linda, Line & Elin iväg på tokigheter, verkar komma bli en riktigt trevlig kväll faktiskt : ) 


                                               
"Jag undrar vart den kärleken tagit vägen..."
Rastegar ft. Nordman - Livet som en värsting


Jag önskar det vore så annorlunda, du hör mig inte. Antingen bryr du dig inte, eller så bara skiter du i det. Jag vill inte bara slänga bort det här, det är så mycket bättre än så, det kan bli så mycket bättre än så. Men du är två helt olika personer, den ena bättre än den andra. Kanske är det mitt fel, pga av det sättet jag behandlat dig, & ångesten äter upp mig inifrån. Jag kan fortfarande känna lukten av förra sommaren, hur du kunde ringa mig & prata enbart med mig i flera timmar, bara för att det var det enda du ville just då. Hur du åkte hem tidigare från en utekväll endast för att hinna säga godnatt innan jag somnade, eller hur du kunde hålla om mig hela kvällarna utan att släppa taget. Hur du struntade i allt runt omkring, för just då, just där, var det endast jag som existerade. Dom stunderna värmer fortfarande mitt inre.
Det finns stunder då saknaden svider, svider av den personen som en gång i tiden såg mig som hans allt i världen.


VIP-kväll på Seat.

Igår kväll efter NewSkin-mötet satte jag mig i bilen för att bege mig hemmåt. Men med nybränd skiva i cd-spelaren bestämda jag mig för att ta en tur runt Karlstad i höstens mörker. Hur mysigt som helst. Ca 45 minuter senare vände jag om för att rulla hemmåt, då ringde mami på mobilen och undrade om jag inte kunde tanka på hemvägen. Tanka? Jag? Jag begav mig av mot Statiol på Gruvlyckan med allt för höga tankar om mig själv, väl framme tog det några varv runt pumparna på bensinstationen innan jag förstod vilken sida jag hade tanklocket på, jag stod sedan och väntade & väntade men ingen bensin kom hur hårt jag än höll in spaken, kom sedan tillslut fram till att jag var tvungen att trycka på 95blyfri knappen. Slutligen när jag 20 minuter senare stegade in för att betala, ganska nöjd över mig själv, & sa klart & tydligt "tankning nummer 7"  säger killen bakom kassan "jo jag har hunnit märka det" & försöker med alla krafter han har att hålla sig för skratt. Wellwell, alla är vi barn i början.

Idag,
allt för mycket Matematik & allt för lite tid känns det som. Men har iallafall suttit i skolan i fyra timmar nu på förmiddagen och räknat så papperet glödde, trots att det skulle behövas tänker jag inte öppna matteboken förrän på Söndag igen, nu har jag tagit helg!
Ikväll har mami anmält oss på VIP-kväll på Seat, då hon är stolt ägare av en gul sådan. Undrar allt hur detta kommer sluta, en riktig Svensson-familj (om man får tro Christoffer rätt) på VIP-kväll med massor av brats. Hörs ju på långa vägar att detta inte hör ihop, till råga på det ska man även vara uppklädd. Jag undrar om detta betyder kavaj&finbyxor-uppklädd? Jag har iallafall rotat som en dåre i garderoben & hittade tillslut åt en svart tunika, svarta strumpbyxor, beiga stövlar & en svart scarf, är jag uppklädd nog då tro? :p Bild kommer senare.
& ännu senare ikväll ska jag hämta upp älsklingsElin, vi ska & köpa hårfärg äntligen, & sedan ta en tur med bilen i ett just nu Studentfirande Karlstad då nollningen är i full gång.



Bästa människan som finns på hela jorden är Elin, det finns absolut ingen som ens känner mig i närheten så bra som hon. I snart 7 år har hon varit min andra halva, den som upptar störst del av mina tankar. Hon läser mig som en öppen bok & står alltid med armarna öppna redo för att trösta när det behövs. Hon är den som förstår när alla andra inte har en aning, den som har sett mig gråta, den som har sett mig skratta, den som blir stolt över mig när jag lyckas, men även den som älskar mig lika mycket trots att jag ibland misslyckas. Hon är den vackraste människa, både på utsidan & på insidan. Genom sena sommarnätter & kalla vinterdagar, genom 40års krisen & ansiktslyften :p haha, ne skämt & sido, genom allt kommer hon alltid vara Min Elin.




Fullspäckat schema!

Nyligen hemkommen från en välbehövlig promenad i höstens mörker. Både igår och idag har jag haft fullt upp, igår eftermiddag runt 5 tiden hämtade jag upp Elin för att åka till Skoghall och färga hår & klippa. Malin och Marika är avancerade när det gäller färg, det är inte bara en enda som ska i. Efter massor av folje, ett badkar full i färg & sönderblekta mjukisbyxor var vi äntligen klara. Resultatet blev snyggt, jag & Elin satte oss i bilen klockan 23.00 för att äntligen rulla hemmåt till sängen.
Idag, började inte förrän 13.00 men var ändå skapligt trött när jag klev ur sängen. Matten tar kol på mig snart, jag trivs som fisken i vattnet i klassen men det tar betydligt mycket mer av min tid än jag trodde. Efter skolan lyckades jag äntligen inhandla en stickad halsduk inför höstens kyla innan jag satte mig på bussen hemåt. Väl hemma bar det av igen, med pappa till posten för att hämnta ur mitt körkort som äntligen kommit : ). Fotot var dock inte okej !! Resten av kvällen har jag spenderat med huvudet nere i Matteboken, 10 timmar i veckan räknade dom med att man skulle behöva läsa. Jag är, utan att överdriva, uppe i runt 20 timmar.
För att sedan kunna koppla bort en stund tog jag mig som sagt en promenad trots att klockan började bli sent, med mp3 i öronen och tjock höstjacka var det de skönaste jag gjort på hela dagen.
Imorn, börjar även då 13.00 men har gett mig fan på att klara den här Matten så jag ska besöka Mattestugan 10.00, sedan blir det räkning fram till 15.00 så jag hoppas jag efter det ska kunna lägga pluggandet åt sidan resten av dagen. Imorn kväll ska nämligen jag & Linda iväg på NewSkin, har inte riktigt förstått vad det är men de visar tydligen olika krämer, inpackningar, schampon & dylikt för hår & kropp. Ska bli intressant & kanske kan jag även få en & annan kräm med mig hem, jag tar inte speciellt bra hand om mitt hår & min hud men det ska det bli ändring på.

Mami kom hem med en jättesöt klänning förut som hon tyckte jag skulle ha på dopet på Lördag då kusins barn Tess ska döpas. Världens sötaste lilla bäbis, ler redan det absolut finaste leende trots att hon fortfarande är tandlös.
Nej nu ska jag inta sängen & ringa älskling för att säga godnatt, saknar honom otroligt.


Bra helg

I fredags packade jag mina saker och satte mig på 11.15 bussen mot älskling & Sandviken. Med träsmak i baken och kurrande mage steg jag av i ett blåsigt Sandviken och Christoffer fanns där för att hämta upp mig. Det blev hem för att slänga i sig alldeles för mycket tacopaj, till efterätt hade älsklings farmor bakat sockerkaka för att fira att jag klarade körkortet, hur söt är inte hon ? Efter det rullade vi till soffan för att mysa framför en film, somnade snart in liggandes i soffan efter en allt för lång bussresa.
Lördag, efter många protester lät Christoffer mig äntligen få köra hans bil. Vi siktade mot Valbo köpcenter och det var minsann en svettig och nervös Stoffe som klev ur bilen på parkeringen. Jag inhandlade ett halsband på GT och baby ett par fina skor på Stadium, vi strosade runt i köpcentret men snart ringde Janne och Rosa & tyckte vi skulle pallra oss ut till Stoffes stuga för att äta pizza. Ännu en gång lyckades jag tjata till mig att få köra, Christoffer hade inte mycket till val utan jag fick min vilja igenom men han var mycket noga med att hålla koll på precis allt jag gjorde, vilka växlar som las i, vilken hastighet jag hade osvosv. Väl framme klämde vi i oss en varsin pizza allihop för att sedan slå oss ner på altanen vid vattnet & prata bort några timmar. Framåt kvällen åkte vi in till Sandviken igen jag & Christoffer, jag sprang in på Maxi en snabbis och inhandlade vindruvor & vattenmelon för att sedan bänka oss i soffan hemma framför Pearl Harbor.
Söndag, Stoffes lillasyster hade fotbollsmatch så efter att jag hämtat ut mina tågbiljetter åkte vi iväg till Stensätra för att titta. Jag skulle bestämt se hela matchen så med gaspedalen i bott fick älskling köra mig till tågstationen efteråt för att jag skulle hinna med tåget. Halv 11 igår kväll var jag hemma i Karlstad igen, sliten i hela kroppen så det fick bli sängen direkt.

Det är sådana här dagar som gör att jag förstår varför jag dras tillbaka till dig gång på gång. När stunder mellan oss är bra är dom inte bara bra, utan dom är helt jäkla perfekta.

Idag var jag uppe med tuppen för att ta kvart över 7 bussen till skolan & Mattestugan som har dragit igång. Allt för trött drog jag på mig vad som fanns närmast, mina svarta mjukisbyxor & lillebrors oversize luvtröja. Nu är jag hemma igen och funderar på vad jag ska spendera dagen med, ska iallafall träffa Elinbaby senare.


Tillsammans medverkade ni i dom 3 bästa åren i mitt liv. Att gå till skolan på morgonen var för mig som ett treårigt långt sommarlov. Tre år av skratt, tokigheter, utflykter och allt för mycket festande satte djupa minnen i mig. Det känns fortfarande inte verkligt att vi aldrig mer kommer sätta oss i Nobelgymnasiets lektionssalar, att vi aldrig mer kommer dansa runt till hög musik i skolans Frisörsalong eller fördriva tid med poker och Neger&President i Caféterian. Än idag kan jag vakna på morgonen och tro att jag snart ska sätta mig på skolbussen till Nobelgymnasiet för att gå igenom ännu en skoldag tillsammans med er, precis som förr. Men Madde & Ankie är i Stockholm, Malin tillbaka i Härjedalen & Johanna träffar jag (trots att vi bor i samma stad) allt för sällan. Jag älskar och saknar er.



RSS 2.0