Härlig vecka

Torsdag idag & älskling har lämnat mig för Sandviken igen. Attans! Det har varit en härlig vecka full med mys, har även hunnit med en runda på Bergvik där Christoffer inhandlade en keps & jag ett par örhängen. Nu kommer jag inte kunna sova bra på flera nätter, precis som alltid när jag vant mig vid hans närhet.
Imorn ska jag pallra mig iväg för att göra lite ärenden på stan, inhandla en grå mössa och sedan styr jag bolaget. Efter det ska jag klippa Cilla, hyra film, storhandla med mamma, ta en lång promenad för att slutligen hamna i soffan tillsammans med mami & pappa för en myskväll.
Lördag däremot ska jag tagga stenhårt inför kvällen, då väntar nämligen Afasi & Filthy på Arena. Tänk vad jag sett fram emot det nu, kvällen börjar med förfest tillsammans med bästa Ankie, Johänni & Malin skulle jag tro. Precis som förr i tiden, vilket får mig att längta extra mycket. Sedan vidare till Arena som sagt för att dansa gärnet på dansgolvet till mycket bra musik. Kvällen kunde dock sluta bättre då jag, som så ofta annars, kommer stupa i säng ensam. Stoffe kunde mer än gärna få vara nära då.

Jag känner det varje stund han är i närheten, jag skulle inte byta bort honom mot något i världen. Jag hatar honom ibland, irriterar mig på spydiga kommentarer han säger & har fler än en gång skakat av ilska över den överlägsenhet han tror sig ha då & då. Han hatar även mig ibland, ser rött då jag spelar allt för nonchalant, kokar över då jag inte lyssnar på vad han säger eller inte visar att han faktiskt är hela min värld. Ingen är perfekt men trots det vill jag att han ska vara precis den han är, jag vill inte förändra honom, det var den killen han är som jag en gång i tiden blev kär i. Den killen som bara behövde se på mig för att jag skulle rusa av lycka. Jag älskar hur han pussar mig i pannen när jag är trött om kvällarna &  jag älskar hur liten jag känner mig när han tar mig i sina armar. Jag kan komma på mig själv ibland då jag sitter & tittar på honom, och inse att jag än idag tycker att han är det allra finaste på jorden.



                                                                           



Fan va jag vill att det ska vara lördag : )

Underbara kväll

Igår var jag först otroligt duktig & pallrade mig upp klockan halv 7 för att hinna duscha innan det bar av till Universitetet & högskoleprovet. Jag fick mig en rejäl tankeställare, har alltid haft ganska lätt i skolan, förstår snabbt nya saker osv, men proven igår va för jävla svåra & allt jag kunde sitta och tänka på va hur smarta personer som klarade detta egentligen måste vara. Jag hoppas på det bästa, gjorde mitt bästa, mer än så kan jag inte göra.
Efter det åkte jag hemmåt med inga krafter kvar alls i kroppen, gäspandes & halvsovandes fixade jag iordning mig, på med make & dress. 19.00 körde min lillebror mig till Malin som har flyttat tillbaka till Karlstad, & Herrhagen : ). Med tiden blev jag ändå piggare & efter ett tag var jag riktigt taggad på utgång.
Johänni var där även hon & tillsammans med godis, vin & cider tillbringade vi de kommande timmarna med mycket skratt & munnarna gick i ett. Pratade i mun på varandra precis som vanligt & det blev en hel del minnen från sista året på gymnasiet som kom på tal. Herregud vad man saknar dom dagarna. Angelica kom även hon förbi en snabbis tillsammans med Daniel men de skulle snart hemmåt & mysa igen. Vi däremot drog på oss tjocka vinterjackor & knatade mot stan i riktigt oväder, det blåser nått förfärligt i Karlstad. Väl inne i stan träffade jag på lillebror en stund, men sedan stegade vi in på Arena för första gången på riktigt länge. Och tyckte jag att jag haft roligt innan var det ingenting mot vad jag hade där inne, dansgolvet var tjockt med folk & självklart stod vi mitt i klungan. Det spelades riktigt bra låtar, men snart började vi bli törstiga & drog oss mot baren. Johänni träffade på nån hemlig pojke hon kände :p & efter det såg vi inte skymten av henne på resten av kvällen. Men jag & Malin sprang fram och tillbaka mellan dansgolvet & scenen, rockade även loss en stund på det mindre dansgolvet där dom spelade hårdrock. Träffade på Dani som det var år & dagar sedan jag såg, & även Grek pratade jag med en stund. I det stora hela var det den bästa kvällen på väldigt länge <3.



Idag ska jag fixa en inlämningsuppgift i matte, sedan ska jag klippa en snabbis & ikväll hoppas jag att älskling orkar pallra sig iväg mot Karlstad. Vore trevligt med lite sällskap, slippa sova själv i några dagar, jag sover som en stock bredvid honom.

 

I brist på annat

BRUKAR DU:

Peta dig i näsan:
inte vad jag kan komma på
Titta på dig själv i spegeln:  Haha, jo faktiskt händer det ett par gånger/dag
Gnälla: Nja, men kan bli jävligt förbannad ibland
Skrika: Ah, när jag blir förbannad. Det ska gudarna veta...
Sova: Det har jag aldrig varit dålig på
Ha panikångest: Händer tyvärr för ofta
Skada dig själv med flit: Nopp aldrig gjort 
Ta mediciner du inte borde ta: Nej
Vilja dö: Nej
Drömma mardrömmar: Va länge sedan nu
Drömma sexdrömmar: Haha
Ta droger: NEJ ! emot det grymt mycket
Försöka vara annorlunda: Nej, försöker nog inget speciellt, bara glider med
Klä dig i svart; Inte helsvart kanske, men det är aldrig fel med svart
Gå till kyrkan: Inte regelbundet, men gjorde på min konfirmation
Gå i skolan:  Japp, alla dagar utom fredag
Ha sex:  Med 30 mils avstånd händer det inte ofta
Hata folk:  Inte hata, tycka mindre om kanske
Lita på folk: Litar på några få

VEM:
Saknar du:
Christoffer & mormor
Vill du döda: Ingen
Rörde dig sist: Mami när hon pussa mig i pannan
Vill du slå: Gud det har varit många genom åren, aldrig blivit av dock, är nog rädd att dom skulle slå tillbaka :p
Kysste dig sist:  Christoffer
Vill du kittla:  ?
Kramade du sist: Malin när jag träffade henne på bussen förut : ) skönt du är hemma igen gumman
Vill du prata med: Elinälskling
Skrek du på sist: Christoffer : /
Vill du vara som: Min mormor, underbaraste personen som någonsin funnits
Sårade dig sist: Har jag ingen koll på...
Vill du bli galet full med:  Hih, Elin. Bästa kvällarna i mitt liv tillsammans med henne
Gjorde dig riktigt glad senast:  Min chef, idag när han gav mig bonus på lönen för att jag var en av dom som fått mest intervjuer/kväll : )
Fick du sms från senast & vad stod det: Elin, "ja men gör det : ), kyss bubbs"
Ringde dig senast:  Lillebror
Är snyggast på jorden: Haha, vem tror ni jag tycker ? Ne har tyckt Christoffer varit finast på jorden sen första gången jag såg en bild på honom.

HAR DU:
För många vänner: 
Nej, lagom
Förföljelsemani: Nej
Tvångstankar: Njea, tveksamt vad som menas med det
Någon annan psykisk sjukdom:  Tror jag icke
Någon fysisk sjukdom:  Nopp
Någon skada: Handleden, sedan jag ramlade på snowboard för 3 år sedan kan jag inte böja den ordentligt
Färgat håret: Många gånger
Brutit några ben: Nepp
Några piercings: Hade i naveln förr
Egen dator: Yes
Bra självförtroende:  Nej, tyvärr. Vilket lett till alldeles för mycket skit genom åren
Kysst någon: Självklart
Sagt jag älskar dig till någon idag:  Ja
Bjudit ut någon: Nja, bjudit Stoffe på mat ibland, men oftast är det han som betalar :p
Varit kär: Ja
Dumpat någon:  Ja
Stulit någonting: Har jag säkert när jag va liten, godis eller nått :p
Lämnat landet: Jaopp, till Norge, Danmark, Kreta & Mallorca
Tuttat eld på nått: Jag råkade faktiskt ta eld på en jacka för länge sen
Gjort något olagligt:  Nja, inge allvarligt...


HUR:
Går du: sakta :p
Svarar du i telefonen: i mobil: "Hallå", i hemtelefon: "Hej det är Emelie"
Fördriver du tiden: Har jag tråkigt brukar jag gå promenader
Mycket pengar har du: jag klarar mig
Tjänar du pengar: jobb
Ofta diskar du: aldrig, har diskmaskin
Ofta städar du: då & då
Många stör du dig på: ingen speciell tror jag
Ofta träffar du din familj: varje dag

TROR DU:

Att du kommer bli något: ja, jag ska tjäna fett med stålar
På gud: nej
På rymdvarelser:  nej
Att folk tycker om dig:  en del gör det : )
På ett liv efter detta: Kan ju hoppas
Att fiskar kan tänka: Nja, dom har väll kort minne vad jag vet
Att du kommer leva länge: Det tror jag



Idag har varit en bra dag, ligger på VG i Matematiken fick jag reda på. På jobbet fick jag sedan lönebesked & chefen gav mig bonus vilket betydde mer klirr i kassan. På bussen hem mötte jag Malin som pallrat sig iväg från Härjedalen, saknat den tjejen enormt & nu är hon tillbaka i Karlstad.
Väl avkommen från bussen besökte jag Lindas mamma en sväng då Linda var där och hälsade på. Lindas mamma, trevlig & glad som alltid, bjöd på champange & jag tackade ja till ett glas för det tyckte jag att jag var värd. Nu är jag hemma & tänkte se film innan jag somnar.

Sleep tight



Nyvaken

Idag har jag sovit länge, länge. Känner mig rejält utvilad & det känns skönt då jag vet att jag ska jobba ikväll. Nu ska jag snart pallra mig iväg till skolan, men innan det hade jag tänkt få i mig en snabb lunch så jag inte blir så jäkla hungrig sen. Mina dagar är ganska tråkiga just nu, skola & jobb är det enda dom består av, måste säga att jag är ganska nöjd med mig själv. Trodde på allvar aldrig att jag skulle orka med det, speciellt inte att jobba kvällstid, men mina krafter räcker till & blir över. Oroligast var jag att jag skulle komma efter i matten, men det går bra, än så länge.
Imorn har jag dock bara skola. Men ingen fritid får man för det icke, nej imorn ska jag klippa & tjäna pengar istället. Lillebror, cilla & rosita : ). Senare på kvällen ska jag ändå försöka hinna med att träffa älsklingsElin.

Men mitt i alla dessa vardagsrutiner måste man hinna med att sköta om sig själv & se till att man även får göra sådant som är kul, annars skulle jag aldrig palla med. Men nu har jag bokat in lite roligheter i schemat:
27 oktober har jag bokat tid på Johännis salong, Clipodrom. Där ska jag få avnjuta lite huvudmassage, sedan ska Johänni lägga i en toning på mig, i ungefär samma färg som nu. Men dom åren jag gick Frisör fick jag lära mig att toning fungerar precis som inpackning & stänger igen dom kluvna hårtopparna. Bokade till största del in denna tid då jag tycker det är så fruktansvärt skönt att gå till Frisören.
3 november är det ishockey som står på schemat. Jag & Elin ska besöka LLA & se Färjestad - Södertälje, om jag inte minns helt fel ?! Tillsammans med Elin & hockey kan kvällen knappast bli bättre, vi har så jäkla kul där på läktaren.



Ledig fredag har jag även den här veckan, men den går nog mest åt till att hitta ett gammalt högskoleprov på internet för att se hur detta fungrerar. För jo, jag ska nämligen göra högskoleprovet på lördag, mellan 10-16, herregud ge mig styrka! Jag hoppas det går hela vägen eftersom jag redan hunnit söka Universitet, jag kan säga att jag har mycket pågång nu. Vårterminen kan för mig se helt annorlunda ut än vad mitt liv gör just nu, vi får vänta & se.


Jag önskar att jag hade sötplutten vid min sida ständigt, varje dag.
Men vi får ta vara på den tid vi får tillsammans. <3


Long time, no see...

Äntligen slut på en fruktansvärt fullbokad vecka minst sagt.
Måndag, räknade matte i skolan till klockan 15.00 & pallrade mig sedan hemåt för att klippa Janne & Chrille, åkte sedan vidare till Linda för att klippa henne & Frida. Klockan blev bortåt 9 men bestämda mig för att stanna och titta på film & mysa tillsammans med vindruvor & citronvatten, nyttiga så :p.
Tisdag, var i skolan till klockan 15.00 & åkte sedan in till stan för att hinna äta innan jag började jobba 16-21. & så har även resten av veckan sett ut i princip.

Men idag har jag tagit helg, jag ser alltid till att ingenting ska få uppta mina fredagar utan då är sådana dagar då jag gör precis vad jag känner för. Otroligt skönt att vara ledig, & idag är det även sol ute & löven lyser i rött och oranget, ska nog lägga in lite nytt på mp3:n & sedan ta en långpromenad ner till Alster där vi har våran båt. Jag älskar Alster, tänk va otroligt mycket minnen som är skapade därifrån. Många sommrar man tillbringat på stranden där tillsammans med dom absolut bästa. Många sena kväller i solnedgången tillsammans med en kall cider & trevligt sällskap, & framförallt Valoborgsmässoafton som man såg fram emot flera månader i förväg.  
Sedan ska jag träffa Line & Linda tror jag, dom åker till Mellerud idag, IGEN! Dom lär bosätta sig där snart, hoppas dock på att det inte blir så.
Senare ikväll kommer älskling & hälsar på till på söndag, kan säga att det har varit en kaotisk vecka utan tvekan. Det har hänt mycket, gråtits många tårar & skrikits ut massor av ilska. Missförstånd som är så jävla svårt att ta på telefon, ne det behövs verkligen hända något nu, fort. Att han kommer hit ska iallafall blir skönt, så vi kan ta saker i lugn & ro. Det är som jag har sagt så många gånger innan, vi är inte skapta för varandra, jag gör honom enbart irriterad & han mig lika så, men ändå har jag fått bevis på att jag inte kan andas utan honom. Vi lyckas någonstans alltid hitta tillbaka till varandra igen, vi kan inte leva med varandra MEN vi kan ännu mindre leva utan varandra. Jag älskar honom helt enkelt.

                                                        

Diegojah - From the first day
Turkos feat.Johanna - JeppeShy


Värd kväll

Jag hade inte speciellt höga förväntningar på utekvällen igår. På kasst humör, sliten & trött gjorde jag mig iordning igår, lockade håret & drog på mig svart klänning men kände fortfarande inte alls för att gå ut. Men tänka sig vilken tur att jag gjorde det, igår var en perfekt kväll med allt för trevligt sällskap.
Tillsammans med ölspel, massor av allsång, Rascal Flatts - Life is a highway, skratt & stoj fördrev vi tiden under kvällen. Senare blev det även biljard på Score, tänka sig att jag faktiskt vann utan att sätta en enda boll i någon av hålen, kan det verkligen stämma? ; ). Som sagt bästa kvällen på otroligt länge, & det är tack vare er.
Nu ska jag umgås med Elinälskling. Vi ska på roadtrip såhär en vacker söndagsdag, antar att det blir en & annan CocaCola på vägen för idag mår man som man ser ut. Har blivit alldeles för mycket CocaCola på senaste tiden, ett under att jag fortfarande är såppas liten som jag är, kommer nog inte hålla i sig länge till :p haha.

"Life is a highway, I wanna ride it all night long..." <3 Jag älskade kvällen igår och är så grymt glad att jag har er.


Resten är ganska upp & ner, mitt psyke har satts på prov & jag har insett att jag inte är så stark som jag vill få mig själv att framstå.
"Varför Emelie? Jag trodde du var starkare än så efter allt du har gått igenom. Vad hände med den tjejen jag kände för 3 år sedan, den tjej som inte tog skit från någon? Passade det inte för killen att du skulle ut med vännerna en kväll så kunde han dra, du är inte så längre. Inte alls..."


Som den stjärna du är...

Nyss hemkommen från jobbet, saknar älskling & hans kramar som aldrig förr. Förövrigt trivs som jag fisken i vattnet på jobbet, idag blev jag även uppraggad av en kille, 16 år från Umeå, han tyckte jag skulle ta hans mobilnummer så vi även kunde höras privat. Haha, det kan du se dig i stjärnorna efter lille vän ;p. Imorn är en ledig dag och jag ska med älsklingsElin på stan för att fika, inhandla skor & ta en sväng förbi bolaget.
Igår påbörjade jag min bok Den vita massajens dotter (japp, det blev i bokformat istället) & jag kan bannemig inte sluta läsa, tjejen som skrivit boken ger mig gång på gång sådant sug efter att åka till Kenya, en vacker dag när ekonomin tillåter styr jag mina mål dit. Färgade även håret igår, något mörkare & köpta därför även slingmedel för att tillsätta några ljusare slingor. Men jag trivdes som det var, så kanske bara blir helmörkt, det får tiden utvisa.
Helgen, imorn kväll blir det lugna puckar & jag kommer inte göra många knop alls. Idol kanske ? (Om det är på fredagar) & en hemmakväll med mami & pappa i tvsoffan, det behövs det med ibland och chilinötter & cocacola är efterlängtat. Lillebror kan man ju inte räkna med då han, som alla andra fredagar, lever rövare runt om i Karlstad. Lördag däremot blir en utekväll med om allra bästa, Johänni, Elin, Ankie & Madde antar jag.


Nyfärgad

Jag har mycket pågång nu, snart vinter vilket betyder slut på MatteC & sedan Universitetet. Som sagt har jag mycket pågång nu, mer säger jag inte förrän allting är bestämt.


Det går bra nu...

Har varit hos älskling i Sandviken i helgen & har därför inte uppdaterat bloggen någonting.
I Fredags var jag rastlös som få då Christoffer var på jobbet, så jag knatade slutligen ner till Sandvikens busscentral & tog bussen till Valbo köpcenter. Det gick hur bra som helst, & jag visste precis vart jag skulle gå av. Några timmar senare efter springande ut & in i affären och även en tur in på IKEA var jag hungrig & trött. Baby fick komma & hämta mig, ta drive in på Mc´donalds & sedan följde jag med honom till jobbet den sista timmen. I lördags var vi på bio i Gävle, annars bestod helgen mest av en massa mys & god mat.
Igår, då jag bestämde mig för att tacka ja till Norstats jobberbjudande var det min första dag där igår. Kan inte direkt påstå att jag är den typ av tjej som sitter i telefon i flera timmar & uppskattar det, men det gick bra faktiskt & man fick prata med fruktansvärt mycket trevliga människor. En äldre man jag ringde till sa det i slutet att "Jojo det går bra att ni ringer någon mer gång, men då ska det vara dig jag får prata med" : ). Absolut !
Idag efter skolan åkte jag till Affection för att handla hårfärg då min har släppt alldeles för mycket pga att jag var blond innan. Det fick bli en naturbrun, lät väll inte helt fel. Pga kasst samvete & rädsla för att förstöra kvalitén på håret efter allt färgande slog jag även på stort och inhandlade en dyr hårinpackning från frisörsalong. Jag är dåligt som fan på att ta hand om mitt hår & hårets kvalité, har dock aldrig behöver heller då det har klarat sig alldeles utmärkt själv. Men jag kommer ihåg en gång för flera år sedan då jag efter en helblondering kände mig illa till mods och åkte till Rusta för att köpa en hårinpackning för ynka 15kronor. Riktigt kass säkert, hjälpte nog inte alls men det lättade mitt samvete & jag kunde i godan ro fortsätta att färga mitt hår. Det är nog den enda inpackning, förutom den här, jag någonsin ägt.

Igår kväll såg jag klart på Den vita massajen för andra gången under en veckas tid, intressant film, & jag som är en riktig mes vad det gäller kärleksfilmer, jag bara älskar den. När jag sedan fick höra att det fanns en uppföljare, Den vita massajens dotter, var jag inte sen med att fixa den också. Dock fanns den inte på film utan bara som ljudbok, men vad gör det ?
Så nu ska jag iväg & klippa, sedan blir det en långpromenad, innan jag slutligen myser ner mig i sängen tillsammans med Den vita massajens dotter, jag längtar.

Förövrigt kommer Ankie & Madde hem i helgen, oj så jag har saknat dom <3


Nu är det mycket.

Har knappt hunnit få en enda lugn stund på några dagar nu.
Måndag, klockan 15.00 slutade jag skolan & det blev hem direkt för att plugga ännu mer matte inför provet igår, i fem timmar satt jag med huvudet ner i matteboken & slet mig i håret ett antal gånger. När klockan blev runt halv 10 kunde jag inte tänka klart längre, slog igen matteboken för att åka till Marika istället. Pratade en liten stund om vad som hänt på senaste tiden och sedan åkte jag hem för att sova. Sov jäkla dåligt då tankarna malde runt i huvudet hela natten, jag måste lära mig att koppla bort ibland.
Tisdag, ställde klockan på 8 för att hinna titta igenom Kapitel 1. Dålig till mods pallra jag mig iväg till skolan & var beredd på ett rejält misslyckande på provet. Men överträffade mig själv totalt, efter ett par djupa andetag såg jag klart igen & provet gick som på räls. Mäkta förvånad över mig själv.
Efter skolan hann jag inte med mycket utan det blev hem för att äta & sedan åka iväg till Pernilla för att klippa & tjäna extra pengar. Trött & sliten i hela kroppen kunde jag ännu inte koppla av då Anders stod knackandes på dörren klockan 19 & kände även han sig långhårig. Utan några som helst krafter kvar åkte jag till Elin för lugna ner en stund, tillsammans med chilinötter & cocacola var det den skönaste kvällen på länge, vi såg Att göra en pudel vilket fick mig att skratta både en & två gånger.
Idag, åkte iväg till skolan imorse för att börja på ett nytt kapitel, förstår fasiken inte vad man ska med vissa saker till. Nu blev det snabbt hem, hinna skriva en blogg, äta, byta om & åka till Norstat på utbildning då dom sett min ansökan och ville jag skulle komma och provjobba idag 16-21. Hoppas verkligen detta går vägen, med massor av resor till älskling ekar det mer än ofta i plånboken.
Imorn, skola från 8.10-9.40. Sedan snabbt som attan åka till Kronoparken & Hemänglarna på arbetsintervju då även dom var nyfikna på vem jag var. Framtiden får utvisa vart jag hamnar någonstans :p. Efter det får jag ta mig mot stan igen då jag, smart som jag är, bokat klipptid klockan 12.00. Skulle kunna avboka men behöver verkligen få bort dom slitna topparna, sen ska det bli supermysigt & träffa Johänni också.
Inte förrän 16.40, då jag ska ha hunnit hem & hämtat min resväska för att sedan åter igen åka till stan, kan jag pusta ut & slappna av. För då äntligen är jag påväg mot älskling & Sandviken, & den här helgen är mer efterlängtad än någonsin, han ska få ta hand om mig som aldrig förr. Nu är dagarna allt för korta, & sakerna att göra allt för många. Hela jag väntar med varje del av min kropp på att det ska bli torsdag kväll, & allt runt omkring just då inte spelar någon roll. Släppa allt, för då är det bara jag & han.

Ha en fortsatt trevlig vecka : )


RSS 2.0