Juli08

eemlywww.bilddagboken.se

13 juli

Idag är en sådan där dag då man undrar varför man ens klev upp ur sängen. Humöret är långt ifrån på topp trots att gårdagen var en av de roligaste kvällarna på länge. Ska försöka fixa bilderna som Elin tog igår.
I vilket fall började dagen igår med en tur på stan tillsammans med Elin, tänkte försöka hitta något fint inför kvällen men hittade absolut ingenting, istället spenderades pengar på bolaget, Mc´donalds och en pincett då jag lyckats tappa bort min gamla. Sedan blev det hem för dusch, make och måla naglarna snabbt som attan, nagellacket var överallt förutom där det skulle vara. På med volangkjol, vitt linne, höga svarta pumps och stora guldörhängen. Stora örhängen har alltid varit pricken över i:t en utekväll för oss, här är det inga diskreta pärlor, nono BIG SIZE or nothing. Runt halv 8 tiden bar det av hem till Linda där festandet redan var i full gång. Tillsammans med Linda, Line, Elin, Erik, Tobbe & Johan gick timmarna fort och snart var det dags att bege sig av mot Nöjesfabriken. Vi slog på stort och beställde kareoketaxi, i taxin sjöngs det hellre än bra, riktigt kul. Väl framme på Nöjes intog vi dansgolvet och det lämnades inte förrän vi ganska slut & färdigdansade staplade ut på lite ostadiga ben runt 2 tiden för att beställa taxi hemmåt mot sängen och sömn. Väl hemma var dock alla tankar på den lyckade kvällen som bortblåsta och för första gången på länge kom de där känslorna tillbaka, dom som jag trodde att jag aldrig skulle behöva uppleva igen. Det blev för mycket. Lyckades somna in runt 6 tiden imorse efter allt för mycket tankar & känslor.


Jag saknar er, bästa tre åren i mitt liv.

Skulle vilja lägga upp bilder från förr, sådana som väcker minnen och som jag aldrig kommer glömma. Men som sagt så kraschade min dator och för att få igång den igen var jag tvungen att ta bort i princip allt, så även bilderna som jag hade kvar så långt tillbaka som 2002. Men ni betyder lika mycket för det och jag tänker på er.

Något annat som väcker en jäkla massa minnen som satts sig rakt in i hjärtat är Nelly Furtado - Say it right & Rihanna - Umbrella. Nu blev det dags att göra något av dagen.


Jobb & slit

Är det såhär det känns att kliva in i vuxenlivet alltså ? Jag är inte van det här alls, att gå från att ta varje dag som den kommer till att behöva planera allt för att orka & hinna med. Skolan var otroligt slapp i jämförelse, kanske borde vi lagt ner oss mer sista terminen istället för att fira studenten genom rejält festande flera månader i förväg. Men såhär i efterhand är jag ändå riktigt nöjd med betygen, & jag ångrar inte att vi levde som vi gjorde och tog oss tid för varandra de sista månaderna tillsammans. Jag vill tillbaka otroligt mycket, jag saknar er varje dag som går, jag saknar att kliva upp på morgonen för att pallra mig iväg till skolan. Inte en enda dag var jobbig, jag vaknade alltid med ett leende på läpparna redo för att träffa er igen. Menmen nu är det som det är, alla går igenom det och så även jag.
Idag, jobbade fram till halv 3 och sedan bar det iväg till trafikskolan för säkerhetskontroll på bilen. Har kommit förvånansvärt långt på så kort tid, det har gått fortare än väntat för nu är uppkörningen inte långt borta. Efter det skyndade jag mig hem för att duscha och göra mig iordning inför Rixfm festivalen som ägde rum i stan. Klockan 7 stod jag på torget tillsammans med Malin & Johanna och blickade ut över folkhavet som alla hade klätt upp sig i somriga kjolar & shorts. Solen stod nämligen högt på himlen och för första gången på länge kändes det att det var sommar. Uteserveringarna var fulla allihop och artister sjöng låt efter låt uppe på scen. Dock gick tiden fort och klockan 10 var jag hemma igen trots att kvällen för många var långt ifrån slut. Ska jag vara någorlunda pigg imorn gäller det att jag kommer i säng tidigt. Känns lite jobbigt då resten av familjen och vännerna fortfarande är ute i vimlet, men vad gör man ? Tjänar hellre ihop massa pengar så jag kan spara till något riktigt kul längre fram, det ser ut som det blir en mycket bra summa pengar nu under sommaren. Planerat har vi gjort & i augusti åker jag, Elin, Christoffer & Micke antagligen till Göteborg för lite uteliv & Liseberg, längtar.



Till helgen, på lördag blir det bad & sol för min och Elins del troligtvis hela dagen. Kanske hinner in till stan och shoppa ett & annat sommarplagg också, känner att det suger i fingrarna. På kvällen blir det utgång just like the old times, jag och elin på nattklubbens dansgolv, vi dansar oss svettiga långt in på småtimmarna, I like it.

                                                                                            <3


3 days to go...

Keff uppdatering verkligen, men det är kul & se att besökssiffrorna fortfarande håller i sig. Mycket har hänt sedan senast faktiskt, mitt planerade sommarjobb på Självfallet vecka 30 och 31 + halvtid till hösten blir inte av utan istället tog jag tag i något som jag konstigt nog faktiskt vill, & det är att läsa vidare till hösten. Linjen jag valt är företagsekonomi och den som från början fick mig in i dessa banor var min kära studievägledare på nobelgymnasiet, hon hade haft en diskussion med min mattelärare Eva & hon i sin tur hade påstått att jag var ett riktigt snille vad det gällde siffror och matematik. När jag sedan började tveka på vad jag egentligen ville göra efter skolan slängde min studievägledare upp en utförlig beskrivning av olika linjer och arbeten där det krävdes att man var "bright" i hjärnan som hon kallade det, & sedan var det klappat och klart. Vecka 30 och 31 fortsätter jag jobba där jag är nu, vi trivs så bra ihop jag & Chrille så vi ska umgås två veckor extra.
Utöver det var älskling och hälsade på mig i helgen, i fredags överträffade jag mig själv rejält och lagade till potatisgratäng, köttbullar och bea tills Christoffer skulle komma. Det var körigt sanna mina ord, såsen klumpade ihop sig dom första två gångerna, vissa köttbullar blev svarta osvosv. Men när älskling äntligen klev in genom dörren stod maten framdukad, precis så som det ska smaka & se ut och redo att ätas. Då var han mäkta stolt över mig.
Lördagen hade vi hört skulle bli kanonfin så lillebror och hans kompisar kom på den smarta idén att bege sig av mot Färjestad för att med hjälp av två gummibåtar ta sig genom hela stan via Klarälven för att tillslut komma till Romstad. Sagt & gjort, de packade ihop gummibåtar, en luftmadrass & bullar, jag var självklart nyfiken på hur detta skulle gå så med digitalkameran i högsta hugg drog jag med Christoffer mot Färjestad. Efter många om & men tog de sig iallafall ut i älven och jag & Stoffe begav oss hemmåt. Hörde dock en fågel viska i mitt öra att färden inte blev långvarig när himlen började mulna på och åskan satte igång.
Framåt kvällen var det lite småparty som stod på schemat, vi hamnade på Stockfallet tillsammans med Ankie (som var hemma från Norge äntligen), Malin, Ivar, Fredda & några. Vi blev dock inte långvariga utan åkte och hälsade på Linda en snabbis innan det bar av hemmåt ganska tidigt.

         Lillebror tycker att pumpen är
Karlstads stolthet :p                                                           till för klena killar.

    
  
                                                                   & så bar det av...

Tre dagar kvar innan en veckas ledighet, då ska det hinnas med att söka extrajobb på eftermiddags- eller kvällstid till hösten. Sedan ska jag även till Sandviken och hälsa på.
Imorn, rixfm festivalen står på schemat och hade jag inte jobbat på torsdag hade det blivit ordenligt med party, men det får helt enkelt vänta till helgen för då blir det att skaka rumpa tillsammans med Elin, Line & Linda. Känner på mig att det kommer bli en sjukt rolig kväll & då ska jag bannemej lyckas få med mig kameran ut.

 

Akon feat. Kardinal Offishal - Dangerous
Mange Schmidt - Inget att förlora


RSS 2.0