Söndagkväll

Klockan börjar bli sent & min kropp behöver sömn, så jag ska strax hoppa i säng. Blev senare än tänkt då jag fastnade framför en film på tvn, tur jag börjar klockan 13.00 imorn.
Helgen har varit alldeles helvild, det var riktigt länge sedan jag va ute två dagar i rad, & imorse förstod jag varför. Shit va risig jag var när jag vaknade, inte på grund av alkoholen utan mer att min kropp sa ifrån genom att åka på en ordentlig förskylning. Hes som attan, det vet dom som har pratat med mig idag. Ganska drygt då jag ska jobba imorn, hoppas det släpper.
Idag har jag & mami vart lite överallt, åkte först iväg till Skåre för att titta på skor som fanns på en annons i tidningen, dock fanns det bara stora storlekar kvar när vi kom dit. Men vi åkte vidare till Bergvik & där hittade jag ett par vita sommarskor. Sedan köpte vi oss en varsin korv & slutligen storhandlade vi på Maxi.

Igår fick jag besök av min sötbäbis som jag har saknat så, han bor alldeles för långt bort från mig, jag flyttar nog till Borlänge snart så jag & han kan mysa varje dag : D


Oj vad han springer den lille gobiten, det är knappt så man hinner med längre.
Nej nu är det sängen som gäller, sleep tight!


                                       

Dance DJ & Company - Shine on
Sommar som fan!

pluggkväll blir idag

Just nu sitter jag & knaprar på en morot, nyligen hemkommen från stan. Jag har hört att morötter är bra för synen, vet dock inte om jag tror på det lika hårt som jag gjorde när jag var liten kid.
Well idag då, skolan som vanligt, började 08.15 & va mer död än levande när jag vaknade. Så jag tvingade i mig en kopp kaffe, vilket är det värsta jag vet, men pigg blev jag. Efter det drog jag med Line på en undersökning om banker som ledde till att vi fick gratis biobiljetter : ). Efteråt blev det stan & fixa massa ärenden, lyckades självklart hitta en beige tunika som jag inte kunde slita mig ifrån så nu blev plånboken en aning lättare. Jag skulle inte vilja vara kille & leva med mig i framtiden.
Nu ska jag ta tag i mitt pluggande, Ekonomistyrning, & det är precis som det låter, förjäkla komplicerat. Så ser kvällen ut, är jag nöjd med mig själv senare kanske jag slår på stort & ser en film.

Denna beskrivning fick jag om mig själv häromdagen:
"Emelie är en pytteliten tjej med mörkt hår och knallblåa ögon, hon gillar killar med halvstora byxor och kepsen på sne, kalla öl i solskenet och reggaemusik."
Haha, jag kunde inte sagt det bättre själv.

Förövrigt var jag i Mellerud & hälsade på i helgen, förjävla trevligt. & jag som aldrig, oftast inte, sjunger singstar någonsin lyckades sjunga uppemot 5 låter för vilt främmande människor. Tur då att alkoholen hade satt sina spår i de flesta och att dom antagligen inte kommer ihåg det nu. Vi grillade även, & åt pizza både lördag & söndag :p.

Yeye till helgen blir lillebror 19år & Line 21år, så det blir en kalashelg.
Take care, Tjo!


Sommar !


Härlig start på dagen

Kom i säng ganska sent inatt, runt 03.40 slocknade jag. Hade det inte varit för Elin hade jag nog sovit bort hela dagen idag, men runt 12.00 vaknade jag av vibratorn på mobilen. Elin var ute & gled i bilen påväg från Ulvsby, så jag drog på mig det som låg närmast, mjukisbyxor & Johans gamla fotbollströja, & stegade ut för att möta dagen. Elin plockade upp mig & vi åkte ner mot Välsviken för lite snacka & lyssnande på musik. För ett tag sedan byggde dom en liten tåghållplats mitt inne i skogen, fett mysigt, så där slog vi oss ner på en bänk i värmen från solen. Redigt soc båda två, osminkade, oborstade i håret, i sletna kläder & Elin med svullen näsa pga hennes förskyling, det är härligt ; ).
Där spenderade vi någon timme för att sedan återvända hem, underbar start på dagen.

Nu slog jag mig ner framför datorn & inväntar Frida som ska klippas.
Efteråt ska jag försöka mig på att plugga, hade gett mig fan på att jag skulle göra det under dom lediga dagarna jag haft i Påsk, har dock inte blivit av än. Blir lätt så när det finns roligare saker att göra. & speciellt när vädret är så jäkla underbart.
Imorn blire skola & jobb, & så ser veckan ut i princip. På lördag åker jag dock till Mellerud för att hälsa på Linda, ska bli kul faktiskt.

Ser fram emot 25:e april även, älsklingsLine fyller 21 & brorsan fyller 19. Jag & Elin har planerat lite smått & vi hoppas på ett hejdundrande kalas. Sedan står även Valborg inskrivet på listan.

Well, ha en fortsatt trevlig dag, PÄÄÄJS !


gammal bild, sommar 07

                                                                                                   Chief - City boy

Guldet ska hem till Värmland igen


Kväll gör vi det igen !


See ya tonight.

RSS 2.0