Nu drar det igång!

Jag är både jättenervös men nyfiken på hur det kommer bli, imorn börjar jag min första dag på Sbab. 08.30-16.00 till att börja med, på torsdag blir det tufft då jag jobbar 08.30-16.00 på Sbab och sen 16.00-21.00 på Norstat. 12,5 timmar tycker säkert många är normalt, MEN JAG ÄR INTE VAN! Inte alls, men jag vill det här skarpt! Så det kommer gå hur bra som helst. Och David Bergh, som har kontaktat mig, verkar otroligt öppen och trevlig.

Nu i veckan har jag, mami, pappa & lillebror köpt kläder till Martinas bröllop som är nästa lördag. Jag fick med mig en klänning i leopardmönster hem, herregud jag hatar leopardmönster & har alltid gjort. Men fan va söt den va, kunde inte slita mig så det fick bli den. & sen ett par rejäla klackar på det, supersnyggt!
På fredag ska jag fixa lite ärenden på dagen, sen jobba 16-20, & sen är det helg.
Lördag ska jag klippa Tess & Annie som också vill fixa sig till bröllopet. Sen blir det kanske ut? : D Möjligtmöjligt.

Förövrigt längtar vi nå grymt till Takida i november, värt som fan.


& här va man taggad.
Nu ska jag hoppa i säng, sleeep tight!

                                                                  Pitbull - I know you want me

 


Äntligen fredag!

Jobb hela veckan, men det har varit skönt att få något & göra på dagarna. Idag fick jag lön och tänkte alldeles strax fixa biljett till Takida i november, gillert fett mycket!! Sedan ska jag iväg på jobbpass 16-20, och sen är det helg.
Imorn är det Emelie & Bäni kväll, undrar allt vad som hittas på. Det brukar kunna bli i princip vad som helst.
På dagen ska jag inhandla lite viktigt på stan, & sen sola på Freesun.
Tillsist vill jag önska min älsklingslillebror lycka till på första tentan idag, jag vet att du fixar det!



TAKE CARE MAN ; )! Tjo


Årjäng vs. Örebro

Japp, något händer idag. Vi vet inte riktigt vad än, Örebro känns ganska lockande för jag tycker om den staden, samtidigt så äre marknad i Årjäng & några rundor på karusellerna skulle sitta helfint just nu.
Well, will see... Det blir iallafall jag, bäni, Malin & Line som drar iväg i Malins lilla bil, full med brända skivor från olika fester under åren. Kan det bli bättre? Jaa, lite vin på det kanske ? :O
Just nu kan det bli bättre iallafall, mami kommer snart hem med mat från donken, mmmuuumms! Sen ska jag väll hoppa in i duschen och göra mig iordning för klockan 15.00 går bilen.
Jag ska faktiskt försöka få med min digitalkamera som jag har, men aldrig använder, why man?!  Kort är kul att kolla på, men jag brukar överlåta det till någon annan. Men nu ikväll så är det jag som fotar, lär komma upp lite på bloggen isåfall. Haha gaasch, min blogg är så jäkla tråkig just nu :p. Jag tycker om er som fortfarande läser.

Förövrigt så behöver jag få ett slut på det här, pallar inte! Jag älskar dig, har alltid gjort, kommer alltid göra, men jag har fått nog.

PEACEOUT!


Måndag igen

Ja då va det måndag igen, idag ska jag ha en pyssla-om-mig-själv dag, för just nu är jag på ganska kasst humör. Det har hänt endel som kunde få vart ogjort. I vilket fall kommer pappa snart hem & lunchar med mig, sedan ska jag iväg & sola på Carlstadträningscenter, efter det blir det stan & shopping, & till sist ska jag besöka Bänis salong för hon ska plocka ur mitt löshår ÄNTLIGEN! Sen ska jag klippa mig & färga håret så kommer jag må toppen igen.

Förövrigt har jag fått ett till jobb, på SBAB. Dom skulle höra av sig i slutet av denna veckan & berätta när jag ska börja osv. Känns väldigt kul, för den lönen jag har nu brukar inte räcka speciellt långt. 

Har inte mycket mer att säga, men det kommer bli ändringar, pallar inte mer! Hej


Back on track...

Så va det måndag igen, trist måndag dessutom. Det blåser & regnar konstant, antar att det är höst nu. I helgen har jag jobbat, & jobbat, & jobbat lite mer. Men hann ändå med en vinkväll hos Bäni i lördags, underbart mysigt. Idag har jag skurat alla golv i hela huset, sedan har jag hängt tvätt & tagit en långpromenad. Nu kom jag precis hem från Carlstad träningscenter, & nej ! jag har inte tränat, jag har solat : D. Gymmet är inte riktigt min grej, jag har försökt men det slutar alltid med mp3n i öronen, varma kläder och promenader i skogen vid Alsters herrgård istället, jäkla mycket trevligare.
Just nu spelas No Mercy - Where do you go på min Spotify, den får mig att minnas en sommar för länge sedan nere på västkusten. Vissa jag umgicks med då, några veckor bara, & sen såg jag aldrig skymten av dom igen, men man bär med sig minnen. Kul hade vi iallafall!
Igår plockade jag fram alla mina höstskor, det va endel :p. Sommaren har vart allt för kort, men när jag tänker efter blir kanske inte hösten så dum ändå trots allt.

Till helgen fyller älsklingsmorfar år, så då packar vi in oss i bilen & åker många mil upp i Värmlands skogar, till Sysslebäck, på vägen ska vi även stanna till i Torsby eftersom dom har marknad där i helgen. Jag älskar den här helgen på året, samma visa varje år. Hela tjocka släkten rör sig uppåt, äter marknadsgodis, handlar strumpor & gratulerar morfar på antagligen den enda restaurangen dom har uppe i Sysslebäck, en liiiten by mitt ute i ingenstans. Kunde inte bli bättre.

Ne nu ska jag få någonting gjort, take care, PEEEACE MAN


RSS 2.0