Helg med älskling

Så skönt att få ha honom här hos mig, i Karlstad. Nu ligger sötast & ser på ondskan i min säng,
ska snart krypa ner där jag med, Underbart.

Lyckligaste stunderna i mitt liv är i din famn.

image27

Kalla dagar.

Usch va jobbigt kallt det börjar bli ute : (

Men idag fick jag iallafall besök av favoritjacob <3 alltid lika trevligt & träffa honom.
Senare tog jag bussen för att träffa elin en kort stund, vi gick till OK för att köpa cocacola i glasflaska, jag gjorde något som inte förvånade varken mig eller elin det minsta, jag tappade min flaska i golvet inne på OK, DEN GICK SÖNDER :O något pinsamt, fy. Men det vart inga sura miner , dock va jag röd som en tomat i ansiktet när vi gick ut därifrån.
Praktik imorn, blöä palla med.


  

To much money spending...

Ingen aning om det ens heter så dock, men ja anyway drog in till stan runt 12 idag, hade inga planer på att köpa mer än en Loka med hallonsmak . Kom ändå hem med en svart luvtröja, bodylotion, stora guldörhängen & världens sötaste beige/guldiga strumpbyxor. Jag har varit lite för duktig att spendera pengar på senaste tiden.
Klippte min morbror som tyckte han började bli långhårig & vandrade sedan ut med marika för en riktig långpromenad, vandring med stavar har jag hört ska vara bra det, & nu är vi till och med så duktiga så vi går i princip varje dag. Dutti emelie : D
Imorn är jag ledig, riktigt skönt men ska ändå in mot stan & träffa angelica, johanna & madde för & fixa vårat projektarbete, ser fram emot det otroligt, ska bli så kul. Hårvisning på arena den 23 november, join us ^^


Jag tror älskling vill vara med på ett hörn också, & det får han : )
för emeliehjärtastoffe.

Sunday morning...

Igår fick jag helt plötsligt världens panik & va tvungen att ta bussen in till stan för & köpa nya jeans : D haha, hittade ett par till slut & nöjd & belåten satte jag mig för & vänta på bussen hem, reese & andreas kom förbi en sväng för att hålla mig sällskap, vilket va trevligt.
Väl hemma fick jag sms av Johanna , halv 6 på torget skulle vi ses. Va bara att hoppa in i duschen & fixa sig iordning. Hungrig som satan va jag när jag kom dit så jag drog med henne & Malin till Burger King för att äta, mumsigt värre va min whopper med extra mycke ost :p haha.
Gick vidare till UNO runt 7 för att kolla uppträdandet, Jonas & Jocke körde några låter också, ruskigt bra var dom faktiskt : D Såg svenska akademin i någon minut men bestämde oss sedan för att åka till malin.
Vi satte oss runt köksbordet jag, johanna, malin, angelica & maria, nu va det dax för ölspel. Några timmar senare, med massa skratt & stoj, för mycke alkohol & chips var jag trött & sliten , ringde mattias så han fick komma & köra hem mig. La mig i sängen & ringde älsklings christoffer : ), efter några minuter bestämde jag mig för att borsta tänderna & så, & lovade & ringa upp innan jag skulle sova för att säga godnatt.
Klockan 5 i morse vaknade jag & märkte att jag somnat med kläderna & tv:n på, & utan & ringa christoffer :/ Va bara att pallra sig upp för att tvätta av sminket & dra av sig kläderna, sen virade jag täcket runt mig & somnade skönt igen.
Idag blir det lugnt, Elin gummsan kommer hit senare, blir nog till att ta en långpromenad & prata av sig lite som vanligt <3
Sova tidigt, skola imorn ;/ isch...
jaja, BYE


 Kärlek <3


Spelas just nu:
Kalle Bah - Ugly girls
50 cent VS. Sisse - Boom Da Club [remix]
Gladiators - Rich man, poor man


RSS 2.0