Tisdag

Ovärd dag, tog mig iväg till jobbet för jag hade intalat mig själv att jag kunde jobba. Well det sket sig, fortfarande febrig & ont i halsen. Det va bara att vända hemåt. Nu har jag blivit ompysslad av mami & pappa så jag känner mig väldigt mycket bättre, hoppas på nya krafter imorn så jag kan ta nya tag.
Jag förstår fan inte va jag håller på med, det här måste vara det svåraste jag någonsin gått igenom. Saknaden är enorm. Varför utsätter jag mig själv för det här?

Jag skriver grymt lite i den här bloggen nu förtiden, men så kommer det bakslag & så vill man skriva av sig igen. Just nu vill jag hålla det mesta för mig själv. Ha en bra kväll, PÄÄÄÄJS !

Christoffer Backman du är hela mitt hjärta & lite till, don´t you ever forget that. Du finns i allt runtomkring mig, allt påminner om dig & varje del av min kropp längtar. Det gör ont, man ska fan inte behöva känna såhär!


Måndag

Att verkligen älska innebär alltid att sätta sig själv på spel...

Det va allt jag hade att säga ikväll, förövrigt är jag sjuk som satan, det suger hårt för jag skulle behöva jobba, jag behöver pengarna!. Wellwell, sova nu, TJA !


Måndag natt

Well jag älskar honom, punkt slut!

  

Sängen nu, Tja



Onsdag

Jag vet inte riktigt va det är, är på så jävla kasst humör bara. Kan det vara för att jag backade in i en biljävel på maxiparkeringen i Sandviken i måndags kanske ? Där försvann min lön jag kämpat så för, & inte bara det, där försvann Göteborg också. Suuurt !
Det har väll en del inverkan på mitt humör just nu, men resten då ? Jag är arg så jag skulle kunna gråta, men har ingen koll på varför. Något har retat upp mig ordentligen, & just nu känner jag bara för att ge fan i precis allt.
Det löner sig inte att man försöker visa att man kan va bra heller, för man får ändå ingenting tillbaka. Det här kommer aldrig hända igen, ALDRIG!

Har inget mer att skriva direkt, tja !



                                                           "Walking down the street 
                                                                   Distant memories
                                                       Are buried in the past forever" <3


RSS 2.0