Sandviken, dagen innan nyårsafton

Japp, jag har som sagt tagit mitt pick & pack och bosatt mig i Sandviken ett tag, hittills har vi sprungit på rea i Valbo köpcenter, ätit american take away, hälsat på Stoffes farmor, tillbringat tid i stugan med hans föräldrar, tagit en långpromenad, varit ute & sladdat med bilen :p, städat Christoffers rum (eller ja, jag gjorde, det såg ut som fan), myst i soffan osv. Hittade en klänning på rea som jag tänkte jag skulle dra på mig imorn, vad kvällen imorn har att erbjuda vet jag inte än så det märks helt enkelt.
Inatt nockade Christoffer mig med armbågen rätt i pannan medan han låg & sov, blir att hålla sig på avstånd hedanefter.

Nu sitter han & tittar på film uppe i vardagsrummet så jag smög mig ner till datorn för att slänga iväg ett inlägg. Vi har pratat, på allvar, men kommer ingenvart. Kanske blir mitt återvändande till Karlstad på söndag det jobbigaste jag någonsin har upplevt. Ser inte fram emot det alls. Klart som fan jag älskar honom, det vet jag, för än idag är han det första jag vill se när jag vaknar på morgonen. Men ibland vill livet något annat, han är trots allt utan tvekan det finaste som funnits i mitt liv, det är det som gör att jag aldrig kommer kunna släppa taget. Jag vet att det inte finns nått bättre.
Vi låg näranära igår, så sa han det: "Tänk om vi alltid kunde ha det såhär..."



Kottonmouth Kings - Proud to be a stoner

Nej nu ska jag ta mig en dusch & sedan ska jag mysa ner mig i soffan tillsammans med Stoffes farmors hemmagjorda cheesecake, underbart god. Hon skickade med oss den hem häromdagen när vi va där på middag, hur söt är inte hon?

Take care & ha en bra nyår
Jag saknar er i Karlstad förövrigt, Elin, Linda, Line, Johänni, Angelica, Malin, Madde, Emelie Sjöman... ja ta det lugnt imorn ; ) jag vet vilka tokigheter ni kan lyckas med ibland <3


                                                       


Dagen före julafton

Gräset är grönt, solen lyser starkt & temperaturen är +1 grader. Förjävligt, vart är julstämningen ? Vi har plockat fram och pyntat granen, packat in paket, köpt hem massor av julmat & bakat lussekatter. Men jag känner fortfarande inte av att det är jul imorn, tyvärr. Jobbigt som attan då jag faktiskt älskar julafton, bästa & mysigaste högtiden på hela året, men det vore ju dock en fördel att faktiskt känna av den.
Men räddningen kanske kommer ikväll, vi ska tillbringa den hos resten av tjocka släkten ute på Skoghall precis som varje år. Längsta julbordet man kan tänka sig, massor av efterrätt, julmusik, glögg & pepparkakor. & framförallt alla underbara kusiner som varje år tävlar om vem som lyckas gå upp mest i vikt under kvällen :p. Stollar!

Igår var Ingela i stan, synd som fan så hann jag inte träffa henne. Hade fullt upp här hemma, saknar dig & kommer sakna Malin under jul också då hon åker hem till Härjedalen. Attans attans. God Jul iallafall gobitar <3


Haha, när jag spillde ut min julXider på mig själv när jag skulle blåsa bubblor,
Johänni är med och torkar : )

Imorn är det julafton & den blir hemma med familjen, ska gå och träffa Linda en snabbis eftersom hon är hemma hos sin mamma & hennes mamma bor bara några hus härifrån. På kvällen blir det Kalle Anka, Kan du vissla Johanna, Svensson Svensson & allt vad dom brukar visa.
juldagen är det utgång med alla dom allra bästa, dom underbaraste man kan tänka sig. Jag & Elin börjar kvällen med att äta ute bara vi två, romantiskt så. Efter det hem till Johänni för att slutligen hamna på Nöjesfabriken.
På fredagen bär det av till Sandviken. 

                                                                                            Wellwell, God Jul ; )



Lördag med släkten

Imorse när jag vaknade hade redan moster, Tomas & lilla Jonny hittat hit ända från Borlänge. Lillen var så finklädd i svart väst, kritsrecksrandiga finbyxor & vit skjorta, & gosig som bara den. Kom ostabilt gående mot mig hela tiden & greppade tag i allt han kunde hitta på vägan för att inte ramla. Endast 10 månader gammal är han så duktig som redan kan gå nästan helt själv. Sedan ramlade fler kusiner & morbröder in, & medans dom andra ägnade sig åt maten ägnade jag & Jonny oss åt varandra : ).


Se så fin han är, & så glad.
Två tänder framtill hade han också hunnit fått, roligast att bita på var mitt silverhalsband jag hade runt halsen.

Nu har jag ätit så mycket mat att jag utan tvekan kan rulla fram, men gott var det. Sitter & väntar på att klockan ska bli 21.00, då åker jag mot Bergvik för att hämta upp Elin. Sedan blir det film & mys resten av kvällen/natten. Kanske även åker igenom stan en sväng för att se vad människor ägnar sig åt en kväll som denna.



Mina känslor gör mig inte glad, inte alls. Jag vet inte varför det blev såhär, jag är bara arg & irriterad hela tiden, precis allt gör mig på dåligt humör. Speciellt en massa gnäll, JAG ORKAR INTE MED TJATET ! Snälla, snälla sluta.


Fredag natt

Den här veckan har jag hunnit med att köpa julklappar, nyårsoutfit, jobbat fyra dagar & hämtat ut mina betyg i MatteC vilket blev ett VG. Mami var stolt, även jag kände mig stolt över mig själv : ). Nu är det bara till att söka Universitet & snart är mina och Elins framtidsplaner i hamn.
Idag har jag träffat Line, hon kom hit & klippte sig och vi fick en del att ta igen då jag inte träffat henne på för länge. Nu senare ikväll åkte jag med Line & co ut och sladdade på gamla flygplatsen, första gången någonsin och jäklar va kul det var. Skrattade och skrek om vartannat, Mc´donalds hann vi också besöka innan vi åkte hemåt.
Imorn kommer moster & Tomas från Borlänge hit på julbord, med sig har dom deras bäbis Jonny som är bland det sötaste som finns, saknar den gosen. Så imorn blir det massor av mys, när dom sedan åkt hem slutar inte myset för det för då åker jag hem till Elin på filmkväll & sedan även övernattning tillsammans i samma säng. Hur bra är inte det?

Söndag & Måndag blir slitsamma med massor av klippningar, men sedan kommer den efterlängtade julen.



Nyår tillbringar jag i Sandviken, vi har endel att reda ut en gång för alla. Vi kan inte ha något mellanting längre, det står mellan allt eller inget. Jag är splittrad, men att ta det på telefon är fegt, vi behöver se varandra i ögonen, vi snackar ändå om ett & ett halvt år tillsammans. Samtidigt blir det en skön semester för mig, att besöka Sandviken är alltid som ett lugn i vardagen, kommer hem lagom till att börja jobba igen med nyladdad energi.
Sandviken alltså, mellan 26 december & 4 januari

& till resten, tack för att ni är dom bästa man kan hitta.

                                                                                                        Yves LaRock - Rise up
                                                                                                        alltid



Söndag igen.

Det är ganska jobbiga dagar just nu, hela fredag passerade utan några speciella känslor. Allt flöt på fram till klockan 01.15 då jag knäppte av lampan & tvn och allt blev så fruktansvärt tyst. Först då kom känslorna ifatt mig, det var långt ifrån trevligt.
Igår åkte jag, Johan, mami & pappa till morfar i Sysslebäck. Det är alltid skönt att komma dit, allt är så tyst och stilla i jämförelse med Karlstad. Långt bort mitt i ingenstans bor min morfar, där finns höga berg, djupa sjöar, stora skogar & just nu massor av snö. Jag växte upp där uppe, va där varje lov och ledig stund jag hade. Uppe i Höljes bodde mormor & morfar på den tiden, en liten by med några hundra personer. Där finns en ICA affär men sedan är det inte så mycket mer, det är dom absolut bästa tiderna i mitt liv.

Igår kväll gjorde jag mig iordning och åkte till Johänni. Där fanns även Malin & Emelie, Emelie hade lyckats pallra sig iväg från Borgvik och det var väldigt kul att så henne. Senare kom Simon & Tessan också, vi drog igång med en massa ölspel och roliga lekar. När jag sedan skulle visa Johanna hur fint min julXider glittrade så lyckades hela jag bli blöt, men vad gör det om 40 år? :p Vi tog bussen in mot stan & Arena, träffade Elin, JacobLinda och Line. Det kändes som alla dom allra bästa var samlade på ett och samma ställe igår och jag hade en av dom bästa kvällarna på länge. 

            

Nu ska jag klippa & färga min kusin, sedan blir det en lång lång promenad ner till Alster. Kvällen slutar framför The Hills på mtv.se. See ya



Seg söndag

Sjuk kväll igår, allt kändes fan så konstigt, trots att jag hade kul från & till. Kvällen fick mig iallafall att inse att jag inte klarar av att vara alla till lags jämt. Därför är Elin min bästa vän, hon är så lätt att umgås med, kräver aldrig för mycket av mig utan finns där & älskar mig just som jag är. Vi har aldrig någonsin bråkat & kommer nog aldrig någonsin göra.
Igår tog dom flesta knäcken på mig, jag menar inte att jag aldrig gör fel, för det gör jag. Jag menar bara att det finns andra i min värld också.. & jag menar bara att jag kan inte ha tid för alla, precis hela tiden. Ibland vill jag trots allt även ha tid för mig själv.
Kvällen igår började hemma i soffan med mami & pappa, vi tittade på dansbandskampen & åt gott. Sedan åkte jag för att hämta upp Elin efter hennes firmafest på Bergvik. Vi hamnade en sväng på Score innan det bar av hemmåt ganska tidigt.
Idag ska jag plugga inför provet imorgon, slutprovet! Jag hoppas det går vägen nu. Sedan ska jag & mami till stan för att inhandla julklappar, & även handla upp mina presentkort på Cervera.
På kvällningen ska jag träffa Johänni, Malin & Linda. Vi ska se på film & ha mysigt, det kom precis i rätt tid nu, fy fan vad jag saknar er mellan de gånger vi ses.



Ställ inte så förbannat höga krav på mig...
Förstår inte varför du alltid är så jäkla elak, det har gått så långt att jag inte längre vet vad det är för fel jag gör när du blir arg numera. Du bara bråkar för sakens skull.


En fredagnatt

Det enda jag har i tankarna just nu! Det här gick alldeles för fort...

"But tell me does she kiss
Like I used to kiss you
Does it feel the same
When she calls your name..."



Idag
har jag hunnit med att träffa älsklingsElin, tänk om alla kunde ha någon som henne. Va världen vore bra mycket bättre då : ) Resten av dagen har mest bestått av massa pluggande, men på måndag är jag klar med kursen. Så nästa vecka ska jag få tid till att köpa julklappar.
Tänkte gå & sova för längelänge sedan, men det har inte blivit av. Nu har jag dock tagit natt, slocknar vilken sekund som helst. natti


Torsdag

Med en dunkande huvudvärk sitter jag här & känner mig totalt ostabil. Splittrad & förvirrad, kanske. Ledsen ? Möjligt. Men mest helt uttömd på tårar, på skratt & på aggressioner.
Jag älskar, precis lika mycket som jag hatar. Jag saknar, precis lika mycket som jag klarar mig ensam. Men om några dagar när ilskan har lagt sig kommer jag älska mer än vad jag hatar & sakna mer än vad jag klarar mig själv. Den dagen den sorgen, right?

Jag riktigt hatar vissa känslor du kan plocka fram hos mig, vissa sidor som jag endast i närheten av dig visar att jag har. Det kan vara allt ifrån de mest vildaste utbrott till ångestattacker som slutar gråtandes till jag inte har några tårar kvar att gråta. Ett & ett halvt år, man vill minnas allt det bra.
Men många dagar var fyllda av bråk, glas har krossats mot väggen, hemska ord har skrikits, saker har kastats, mobiler har brytits sönder, lögner har sagts, dörrar har slagits igen, datorer har åkt i backen... osvosv. Listan är lång.
Vi plockar fram dom värsta sidorna hos varandra, helt klart. Men när lugnet har lagt sig efter ett stort gräl då båda två är utmattade av all aggressivitet  & vi slutligen smyger in i varandras famnar igen, glömmer det som har varit & blickar framåt och lovar varandra att det aldrig ska upprepas, då tänds alltid ett nytt hopp inom mig. Trots att jag vet att om några dagar är det samma visa all over again.

Trots det har jag aldrig under den här tiden velat vara med någon annan, bandet mellan oss är så sjukt att det inte går att förklara. Det bara va så.



Ska se Newport Harbor, sleep tight !


Tisdag kväll...

Nyhemkommen från jobbet. Jag har precis tryckt i mig fem pepparkakor & ett glas mjölk, hur gott är inte det? I helgen hade jag, mami, pappa & Johan vårt första julmys för året. Vi åt nybakade lussebullar, drack glögg & lyssnade på julmusik, dock var gräsmattan fortfarande grön tyvärr.
In på kvällen åkte jag till Elin för att göra mig iordning inför en utekväll, blev lite vin & några cider och kvällen var helt okej, ramlade in genom dörren klockan 2 & då blev det sängen direkt.
I söndags skulle jag & Linda på skyltsöndag på stan men vi hamnade i Norge. Missade avfarten mot stan & fortsatte E18 fram :p. Haha, runt halv 6 tiden passerade vi norska gränsen, jag körde bilen såklart. Jag var tvungen att stanna för att ta kort på skyltarna i norge, vi var helt till oss. Antar att det såg bra kul ut när Lindas hund hoppade runt i snön full av liv & jag och Linda hade världens lyckligaste leende på läpparna & sprang runt på parkeringen för att fotografera skyltarna. Det blev en händelserik resa genom en tull vi behövde betala oss igenom (med norska pengar som vi dessutom inte hade), en sladd på en skogsväg som kunde slutat i broräcket, hur jag (som knappt varit utanför Sverige) orienterade mig genom Norge med hjälp av engelska då jag såhär i efterhand inser att dom nog förstått min svenska bättre & en hel del skratt. Resan avslutades på Rasta i Grums tillsammans med en köttbullsbaguett med rödbetssallad, just då älskade jag Grums & köttbullsbaguetter.

Nu ska jag se sista avsnittet av Laguna Beach säsong 3, sedan intar jag sängen. En tuff pluggvecka väntar eftersom slutprovet är på måndag, men jag insåg idag att det inte gör mig speciellt mycket för jag tycker Matematik är kul. Trodde aldrig jag skulle höra mig själv säga det, men jag hade en konversation förut idag & råkade säga det att:
"Det är inte så svårt alls, alla matematiska begrepp har ett sammanhang, kan man tillexempel faktorisera ett tal så blir det genast mycket lättare att hitta en ekvations nollställen"
Haha, det måste vara det absolut töntigaste jag någonsin sagt, jag är nog född till en liten nörd innerst inne.



Kultiration - Glömd e jorden



RSS 2.0