Torsdagnatt

Jag orkar inte vara på dåligt humör längre, jag får mig själv att framstå som en ilsken argbigga jämt. Men det är jag inte, dom som känner mig vet det. Men det är svårt när man älskar någon, & även om man försöker med allt så verkar det vara meningen att vi ska glida isär. Läser du det här Christoffer, vilket jag är ganska säker på att du gör, så hade jag gett min högra hand för att få ha det hela tiden så som vi haft det alla dom bra stunderna. Även om  det inte framstår som det i min blogg så har vi haft förjävla många bra stunder, stunder som man inte kan få med någon annan än dig, för du är du och det finns ingen alls där ute som är som dig. Du ska veta att vad som än händer har jag aldrig ångrat en enda minut med dig trots allt, sommaren 2007 värmer föralltid mitt inre.
Får du någon gång för dig att röra dig mot Karlstad vet du att jag lämnar varenda jäkel för dig :p.

Natten tillbringade jag hos Elin, vi såg på skräckfilm & den var hemsk. Jag var förbannad som ett bi för att tjejer i filmer är så pantade, jag kommenterade även "jädrans tjejer alltså, typiskt". Well man kan ju undra vad jag ser mig själv tillhöra för kön?
Sedan spelade vi in en rååkeff inspelning på Elins mobil som berodde på ren övertrötthet, jag skrattade så jag hade magknip & efter lite busrigningar till dom speciellt utvalda, bl.a Jerry som vi vet älskar det, somnade vi tätt tillsammans.

Idag har jag jobbat & hunnit träffa Line en sväng på stan, du är stark gumman & jag älskar dig <3.


Nu ska jag duscha & sedan blir det bädden, Puss & godnatt


Gillert, GILLERT MÖE! ; )



Mrs.Brown

Underbara älskade vänner som alltid vill det bästa med allt, varför slösa bort tiden man har på nått som får en att må dåligt när man kan må bra hela tiden?
Jag sitter iallafall just nu & lyssnar på Chris Brown ft. Keri Hilson - Superhuman och har feting ångest för att jag inte ska se honom den 23 januari på Hovet, han är min blivande man, vi hör ihop. Se upp Rihanna !



Idag har varit en ledig dag, har trots det inte gjort mycket annat än att klippa & tjäna pengar, svarta pengar ! Illailla Emelie :p . Men nu ska jag ta mig en lång promenad i blåsten & mörkret, det är förjävla deprimerande faktiskt. Våren är mer än välkommen.
Imorn & på torsdag blir det en massa jobb, + sova hos Elinälskling, jag är helt slut efter en natt med elin, allt för lite sömn blir det då hon kräver uppmärksamhet hela tiden alltså, haha <3. Sedan blir det äntligen helg, massor av böcker ska fixas innan Universitetet drar igång på måndag. Jag är nervös men förväntansfull.




Jag är förjävla besviken, förbannad & ledsen. Att du, efter all denna tid med ditt snack om ärlighet, gick bakom ryggen på mig var nog det sista jag trodde om dig. Jag litar på dig lika mycket som du påstår dig lita på mig, INGENTING.
Jag sa för ungefär ett år sedan: "Viktigast i ett förhållande är att man litar på varandra, annars är det ingen idé"
Well... det, min vän, ser ganska kört ut.



Fredag & jobb

Idag tog jag ut en rejäl sovmorgon, har inte somnat innan 3 någon natt nu på hela veckan, så har varit rejält sliten. Idag känner jag mig desto mer utvilad.
Jag fick igår reda på att jag trots att mina betyg skickades in försent lyckades ta mig in på Karlstad Universitet, börjar den 19 januari & jag ser verkligen fram emot det : ). Sedan blir även Sälen av vecka 9, tillsammans med Johänni, Ankie, Madde & kanske Malin, stuga är fixat & allt nu så det ska bli så förbannat underbart. Så trots att vissa saker ligger & gnager i bakhuvudet & vägrar släppa så ser dom kommande månaderna ljusa ut.
I mars fyller jag även år & då ska jag, Elin, mami & pappa på Ålandskryssning. Jag har förstått att jag måste tänka på annat, omge mig med personer som får mig att må bra. Det är nog det livet går ut på tror jag.


Ny bild även, första på typ ett halvår.


Nu ska jag snart iväg & jobba, blir även jobb imorn på dagen mellan 11-16 men sen på kvällen ska vi ut. Jag, Line & Elin.
Först ska vi starta hemma hos mig med Singstar, Buzz, Guitarhero, cider, vin & mamis hemmagjorda colakaka : D. Johanna & Malin kommer förbi en sväng också, framåt kvällen blir det Nöjesfabriken. Ser ut att bli en lyckad kväll.

Fyfan har aldrig kännt så jävla hårt att jag inte klarar mig utan någon, jag brukade klara mig bra själv.



RSS 2.0