...(del5)

Jag vet inte om jag kanske låter mig själv såras ännu mer, men jag kommer ångra det föralltid om jag inte gör det. Jag åker till Sandviken till helgen. Dina ord värmer, du har ett övertygande sätt som ingen annan, kommer vi någonsin kunna slita oss ifrån varandra ?


Ändrade planer

Där sket sig den lugna kvällen, snart rullar vi iväg till Skruvstadsparken i Grums. Jag kör ; )
Vi hörde att det skulle mycket folk dit, såpp det kommer bli en värd kväll.
See ya, tjo





...(del4)

Lördag, innebär Bergvik snart med Line. Det innebär även att han kommer hem imorn, jag känner mig till och med nervös över & prata med honom, ja jag vet inte ja. Se på film ikväll, Sova med fienden klockan 21.00 trots att jag sett den runt 20 gånger redan, men den går att se igen.
Konstig kväll igår btw, va kul att träffa Johanna igen dock : D väldigt trevligt. Höll mig nykter i princip, förutom någon cider, kände mig helt enkelt bara slut & utmattad igår. Efter en jobbig vecka, & 7-16 jobb som jag inte alls är van vid blev längtan efter sängen tillslut för mycket :p.
Efter jag & Line har vart till Bergvik idag ska vi köra mamma & pappa till Kil, Susanne & Micke gifter sig, Grattis!
Sedan storhandla på Willys & tillslut film som sagt, skönt att ha något att fördriva dagen med så slipper man tänka så mycket.
Imorn blire stranden, vilket väder vi har!

Kenta - Just idag är jag stark, gammal men skön som fan.



...(del3)

Så jävla skönt att det är fredag imorn, vad gör man bäst när humöret sviktar ?
Köper kläder, Bergvik på lördag med Line för att sätta sprätt på lönen.


Tårarna borde vara slut snart, jag tänker inte gråta pga dig längre. Att du inte hör av dig är både på gott & ont, jag hatar det, MEN det gör det så jäkla mycket lättare för mig att leva som om du inte fanns, jag slipper höra din röst, jag slipper tänka överhuvudtaget.  Hör fan inte av dig på söndag, snälla? Har du inte kunnat prata med mig på hela veckan, eller ens ägnat mig en tanke, då får det fan va. Jag ska hitta tillbaka till mig själv igen. Du har drivit oss längre och längre isär, dont blame it on me this time!
Men detta kom trots allt som en fet smäll rakt i ansiktet, det var droppen. Nu är din mobil avstängd också, varför kunde du inte bara vara uppriktig & be mig dra? Men jag fattar vinken, jag ska släppa taget nu, jag ger upp!

                                                                                                        

Over´n out!

"I just called to say I want you, to come back home..."


...(del2)

Jag velar fram & tillbaka, ständigt. Ena stunden vill jag kämpa föralltid, för att bevisa att det här kan bli bra igen. Men samtalet med dig förut knäckte mig totalt, värre än någonsin. & jag insåg att om jag ska tänka på vad jag mår bäst av, kanske jag mår bäst av att låta mig själv gå vidare. Jag skulle kunna kämpa, in i det sista, om jag visste att det tillslut lönade sig. Men att gå & plågas dag ut och dag in gör att jag tar kål på mig själv. Jag tror inte du ens vill att jag ska försöka mer, du ger mig inget tecken på att det uppskattas, inget tecken alls på att jag gör någonting rätt.
Ont som fan gör det just nu, men det kommer gå över. Inte idag, inte imorgon, inte om en vecka, men en vacker dag inser jag att smärtan inte känns lika stark längre. Ge mig styrka till dess!
Så jäkla patetisk har jag varit dom senaste dagarna, skickat sms som en idiot utan något svar överhuvudtaget. Jag lovade mig själv att aldrig bli så,  men när du inte svarar drabbas jag av en panik som inte går att beskriva. Jag vill inte inse att det inte är jag som gäller längre, trots att jag innerst inne vet det. Det sättet du betér dig på visar det så mycket tydligare än ord skulle göra. Det är varit skit mellan oss förr, men jag har alltid kännt att du bryr dig. Men genom att inte kunna ge mig ens några sekunder av ditt liv genom att höra av dig gör du rätt klart för mig vart skåpet ska stå. Du ska fan inte få veta hur jag gråter, jag ska inte höra av mig mer & berätta hur jag inte kan leva utan dig, kan du va stark så kan jag!
Jag ska bita ihop, det får göra ont ett tag jag kan klara av det. Jag tänker inte glömma, bara lägga det bakom mig. Men ring fan inte på söndag när du har lekt av dig & tro att allting är precis som vanligt, då passar det va ? Well, inte för mig !


Line mitt hjärta, tack för att du finns!



...

Shit, dom senaste dagarna har jag varit ett jävla nervvrak, tårar rinner så fort jag låter mina tankar ta över. Jag försöker sysselsätta mig med allt möjligt, men så fort allting tystnar bryter jag ihop. Det som tar kål på mig mest är att jag vet precis varför jag mår som jag gör, & det värsta är att jag får skylla mig själv.
Jag har aldrig någonsin kännt mig så jävla hjälplös, jag skulle kunna göra precis vad som helst men det finns inget som skulle göra någon skillnad, det finns ingenting som kan få det ogjort. Jag har brännt mina broar, pga att jag är så jävla körd i huvudet. Jag hade allt, nu står jag tomhänt kvar & kan för första gången se klart & tydligt hur perfekt jag hade det, men jag sumpade det. Ångesten äter upp mig inifrån.
Kvar står jag, ensam, svag & patetisk och försöker med alla mina krafter stoppa det som håller på att hända, men du försvinner bara längre & längre bort. Att bara kunna se på utan någon chans att ingripa gör att jag aldrig kännt mig så liten och obetydlig, jag ligger på botten.
Jag försöker, fyfan jag försöker verkligen att glömma, men hur ska det gå till ? Mitt hjärta slår lika hårt för dig idag som för 2 år sedan. Jag brukade vara så förbannat självständig, behövde bara mig själv, men genom dig blev jag sårbar.
Mest svider det att veta att du ville, så jävla länge, men att du gått vidare för att jag gick över gränsen. Jag kommer aldrig kunna förlåta mig själv, aldrig.

Making believe,
That you still love me.
It's leaving me
Alone and so blue.
I'll always dream, but I'll never own you.
Making believe,
That's all I can do.

I can't hold you close,
Darling when you're not with me.
You're somebody's love,
You'll never be mine.
Making believe,
I'll spend my lifetime
Loving you
And making believe.


                                          




Idag ska jag uppdatera min blogg...

På order av Änkie ; )
Weell, dag före midsommar, jag & Line har nyss varit till Willys & spenderat 402 kronor på allt ifrån sill till fläskfilé. Plus 300kronor på öl, imorn blir det en riktig brakmåltid : D. Förövrigt idag har jag varit till stan & inhandlat en väska på rean på H&M, sedan köpte jag färgbomb till håret. Nu ska jag ha en lugn kväll framför tvn med mami & pappa.
Dom senaste två veckorna har det blivit waay to much alkohol, vems fel kan det vara ? Men vafasiken, det är sommar. I vilket fall så slog tisdagsnatten allt, jag & Line hade planerat filmkväll som inte alls blev som vi tänkt. Runt 23.00 ringde Jacob & bad oss komma ut till parkeringen bakom Line, där stod han & Niklas tillsammans med en jäkla husbil + massa öl & tequila. Så det var bara att pallra sig in i husbilen i mjukisbyxor & stor t-shirt. & iväg bar det till Alster strandbad, med va också Jossan & Linda. Där blev det endel ölspel & härj, kvart i 5 på onsdagmorgon ramlade jag in genom dörren. Haha, vilken natt!


Blir en relativt lugn midsommar dock, nästa vecka börjar jag jobba också, 7-16 varje dag i 3 veckor. Men det ska bli skönt, får man något viktigt att göra på dagarna. Nu ska jag färga mamis hår. Ha en bra midsommar! TJU


Studentdags

Lillebror blir stor och tar studenten idag, jag tvingade mig ner till stan igår för att inhandla en klänning dagen till ära, jag hatar att ha klänning. Wellwell, i vilket fall så är han lika liten i mina ögon fortfarande, oj va tiden har gått fort.
Ikväll ska han ut på brakkalas på nöjesfabriken, jag, Line, Elin och Linda nöjer oss med en coca cola på någon uteservering trots att resten av Karlstad säkert kommer slå klackarna i taket.


Grattis till studenten min lillebror, han är så stor nu, mycketmycket längre än mig, tiden har gått så fort.

Dags att hoppa i duschen, TJO!


Tisdagnatt

Jag är så förbannad, nu vill man inte vara i närheten! Du får mig att känna allt möjligt, både på gott & ont. Jag har haft dom bästa men också dom sämsta dagar i mitt liv med dig. Men jag blir arg på mig själv att du fortfarande kan få mig att känna såhär. Skyll inte över det här på mig, inte idag. ÅH jag skulle kunna sätta kniven i nån.

Well dagen förövrigt har vart åt helvete, jag försöker plugga men mina tankar är full med massa annat. Ingenting fastnar, jag vill få det här överstökat nu. Jag undrar hur hösten kommer bli, vad kommer hända? med allt?
Att dagen va ovärd rådde trots allt Line & Nettan bot på såhär på kvällskvisten. Jag va upp till Line & hjälpte henne flytta in i nya lägenheten : ). Sedan satt vi ute på altanen och åt sockerkaka, mys!
Igår va jag till älsklingsElin på norrstrand och tittade på hennes lägenhet också, ni är så bra, så stora nu. Det känns som igår när vi sprang runt i Frödingsskolans korridorer, problemfria och utan massor av ansvar, vilka tider!

                                   


Jaja, jag lär väll behöva hoppa i säng.

...men innan morgonen kommer
vill jag lämna några varma rader
kanske möter vi en vår igen
jag ångrar inga steg vid din sida
jag vattnar dina växter än.

 

Sista veckan!

Sedan har jag SOMMARLOV, helt jäkla underbart! Helt ledig är jag ju inte, men att jobba ca 2-3 dagar i veckan, kvällstid även, känns riktigt slappt. Såpp, såhär mycket har jag nog aldrig längtat efter sommaren, det finns ingenting som kan förstöra den.
I lördags var jag, Malin, Johänni & Madde på Get a gig i Mariebergsskogen. Jag hade väll inga direkta förväntningar alls på det där, kände inte igen ett enda band som skulle vara där, man måste vara open minded helt enkelt. Men det blev otroligt bra, det visade sig att Governor Andy var där, varför har jag missat det ? WHY MAN ? Så vi stod i klungan av dansande hiphopsnubbar & shakade ass ett tag, sedan intog vi öltältet precis bredvid scenen & tog en öl på det. Festivalkänsla som fan!


Me & johanna x2

Nej nu blir det ut på baksidan & steka i solen, plugga blir även, tagga för ännu en tenta på fredag !
Take care, PEEEACE OUT !

Governor Andy - Lyckliga gatan med Lorén



RSS 2.0